iPhone 12 Pil Sağlığı 100 ama Devir 1148

toouu

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhaba elimde iPhone 12 yenilegelsin hepsiburada üzerinden aldım. Başka bir telefon almıştım getmobilden ekran kırmızı diye değişim talep ettim yenilegelsin tarafından yeni telefon yollandı. Telefonun pil sağlığı 100 ama Diagnostics açıp bakınca pil devir sayısı 1148 gözüküyor. Değişende de gözükmüyor pil. Usandım şahsen sorun ney anakarta cip mi takmışlar?

Ekler

• IMG_0001.webp
    IMG_0001.webp
    43.8 KB · Hit: 42
Merhaba elimde iPhone 12 yenilegelsin hepsiburada üzerinden aldım. Başka bir telefon almıştım getmobilden ekran kırmızı diye değişim talep ettim yenilegelsin tarafından yeni telefon yollandı. Telefonun pil sağlığı 100 ama Diagnostics açıp bakınca pil devir sayısı 1148 gözüküyor. Değişende de gözükmüyor pil. Usandım şahsen sorun ney anakarta cip mi takmışlar?
Aparat ile kandırmışlar bence cihazı git iade et eminimki o cihazın içide çöptür git iade gelen parayla adam akıllı tanıdık güvenilir telefoncudan temiz bi iphone 12 al yenilenmiş telefonların neredeyse hepsi çöp durumda oluyor ilk 5 6 ay çalışsın sonra garantisi bitsin diye idarelik yapıyorlar telefonlar saçma sapan bozuluyor sorun çıkarıyor

Orijinal olmayan pillerde pil sağlığı değişmez o yüzden o şekilde gözüküyor

Geçen telefonda ikinci el pil yazıyordu aynı şekilde bakmıştım devir sayısı 13 tü yeni değişmişti ve doğruydu
2. el yazıyorsa orijinal çıkma demek yan sanayi demek değil başka telefonun bataryasını takmışlar ama batarya orijinal

Geçen telefonda ikinci el pil yazıyordu aynı şekilde bakmıştım devir sayısı 13 tü yeni değişmişti ve doğruydu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu 3utools ile görebilirmiyim bilgisayardan
O Telefonun içinde appel arıza bildrimi vermesin diye bant gibi direnç şeyi var onunla sahte pili orj gibi gösterip yenilenmiş telefon diye satıyorlar her yenilrnmiş telefon böyle

Pil değiştirilmiş, değiştirmenin üstüne bir de çipine %100 sağlık yazdırtmışlar. 3-4 yıl geçse de orada %100 yazacak. Yenilenmiş telefon alınmaz. Dilimizde tüy bitti şu cümleyi söylerken. İkinci elle aynı fiyatta hatta çoğunlukla daha pahalı olmasına rağmen neden temiz kullanmış birisinden telefon almıyorsunuz da içindeki parçayı ne ile değiştirdiğini bilmediğiniz yerden alıyorsunuz? Cihazı komple iade edip ikinci elden 12-13 bakın.

Telefona zam gelmiş durumda 19k iken aldım 2 değişim talebim olacak satıcı ile iletişime geçtiğimde bunları söyledi ama içime hala bir şüphe var iade istesem 19 k iade ödenir yüksek ihtimalle bu değişim yapılan telefonda 24k idi hepsi burada Ödemiş farkı

Ekler

• IMG_0004.webp
    IMG_0004.webp
    160 KB · Hit: 20
sorun bu sekil

Ekler

• 32666a60-6de1-4b30-a57b-77eb7410ad79.webp
    32666a60-6de1-4b30-a57b-77eb7410ad79.webp
    57 KB · Hit: 15
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri