Magnavox Odyssey
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 382
Başka eksiğin yoksa alınır.Ama monitör de alacaktım efendim aslında 16 gb ram da alsam olurdu durumundaysan değmez
Anakart aldım hocam öncedenBaşka bişey mi var cs2 de bu kadar fps veren intel ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
9800x3d al bence ankart ne alxan
7800x3d mi diyorsunuz hocam500 hz 2k mönitörün yoksa konu içindeki işlemcilerin hepsi monitör darboğazına takılacak. Dont waste ur money
bir daha okuAnakart aldım hocam önceden
7800x3d mi diyorsunuz hocam
YOk adam sana dioki hz görw fps alsan yeter diyo o zaman 7500f mi alıcan anakarton alıdğın mpdel neAnakart aldım hocam önceden
7800x3d mi diyorsunuz hocam
Hocam hesapladım parçalara param ucu ucuna yetiyor hatta Rama biraz eksik kalıyor ama halledilirmi bir şekil bilemiyorum.Başka eksiğin yoksa alınır.Ama monitör de alacaktım efendim aslında 16 gb ram da alsam olurdu durumundaysan değmez
Hocam Asus 650e Max gamingYOk adam sana dioki hz görw fps alsan yeter diyo o zaman 7500f mi alıcan anakarton alıdğın mpdel ne
Anladım hocam sağolun.bir daha oku
Eksiklerim ram PSU işlemci şuanBaşka eksiğin yoksa alınır.Ama monitör de alacaktım efendim aslında 16 gb ram da alsam olurdu durumundaysan değmez
Evet işte hocam ya aşırı kararsız kaldım gereksizmi Alınır mı? alinmazmi pişman olurmuyum bilmiyorum 10 günüm var acil güzel bir açıklama bekliyorum.Eksiklerin varsa değmez 6 bin fark güzel bir Psu parası
Sağolun hocam öyle yapayım o zamanTamam forumdaki modlara yazdım ayrıntılı rapor sunarlar ^^ canım benim eksiğin varsa farka değmez.7500 f alsan bile pişman olmazsın ki karşılaştırdığın zaten 7800x3d 6 bine güzel bir psu al yola devam
Ama hocam içimde bir kararsızlık var gibi nedense. Bütçe ucu ucuna yetiyormus gibi geliyor ama yetmemesi daha olası gibi geliyor 7800x3d bütçede aşırı rahatlık getiriyor işimi kolaylaştırıyor aralarında çok bir fark yok değilmi hocam neredeyse aynilar diyebiliriz oyun tarafı için.Tamam forumdaki modlara yazdım ayrıntılı rapor sunarlar ^^ canım benim eksiğin varsa farka değmez.7500 f alsan bile pişman olmazsın ki karşılaştırdığın zaten 7800x3d 6 bine güzel bir psu al yola devam
Evet bir çok oyunda çok yakınlar.Rahat ol EKSİĞİN VARSA değmez..Tekrar ediyorum..Tuzun kuruysa tek parça işlemciyse değer ( Haaa 6-7 yılda bir PC değişiyoruz içimde kalır keşke en iyisi olsaydı diye aklına düşecekse o zaman 9800 al PC işi biraz gönül işi aldığın parçalara uyuz kaparsan sonra işler yolunda gitmiyorAma hocam içimde bir kararsızlık var gibi nedense. Bütçe ucu ucuna yetiyormus gibi geliyor ama yetmemesi daha olası gibi geliyor 7800x3d bütçede aşırı rahatlık getiriyor işimi kolaylaştırıyor aralarında çok bir fark yok değilmi hocam neredeyse aynilar diyebiliriz oyun tarafı için.
Aslında genelde çok pc parçası değiştiren biri değilim ama egerki 9800x3d düşünürsem yüksek ihtimalle bütçede bir sıkıntı çıkacaktır gibime geliyor. Azda olsa eksikler olacaktır bütçede. Eksik olursa 7800x3d düşünüyorum zaten eksik olan parçalar ram işlemci şuan için bakalım.Evet bir çok oyunda çok yakınlar.Rahat ol EKSİĞİN VARSA değmez..Tekrar ediyorum..Tuzun kuruysa tek parça işlemciyse değer ( Haaa 6-7 yılda bir PC değişiyoruz içimde kalır keşke en iyisi olsaydı diye aklına düşecekse o zaman 9800 al PC işi biraz gönül işi aldığın parçalara uyuz kaparsan sonra işler yolunda gitmiyor)