Cer-yancı
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Hocam ürün elinize ulaştı mı.Şuan DHL kargo kodları geldi ve yola çıkmış yarın elimde olacakmış.
Hocam ürün elinize ulaştı mı.Şuan DHL kargo kodları geldi ve yola çıkmış yarın elimde olacakmış.
Hocam ürün elinize ulaştı mı.
Bende de aynı durum hocam ama haftaya pazartesi gelir diyor.kulaklık elinize ulaştığınızda ürününün görselleriyle birlikte ilk izleniminizi aktarırsanız çok makbule geçer.inşallah üründen memnun kalıp kazasız belasız kullanırız
Malzeme kalitesi beklediğimden iyi. Ana gövde metal olduğundan biraz ağır. Direk tak kullan ürün ayar gerektirmedi. Kıyaslayabileceğim kulaklık Fuxi H3 olduğundan ses kalitesi hakkında o ürüne göre 1 basamak daha kaliteli ve yüksek ses veriyor diyebilirim. 1.999 TL için gayet yeterli seviyede ürün.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülehocam çok sağolun bilgi için.ben genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum ve oyunun atmosferini hissetmek benim için önemli ses detayları nasıl mesela sağ veya soldan gelen sesler rahatça ayırt ediliyor mu sesler net mi .kulaklığın kapakları(göz deseni olan yer) çıkarılabiliyor mu
Hocam birde birde pedlerin kalitesi nasıl .takınca ağrı yapıyor mu.Malzeme kalitesi beklediğimden iyi. Ana gövde metal olduğundan biraz ağır. Direk tak kullan ürün ayar gerektirmedi. Kıyaslayabileceğim kulaklık Fuxi H3 olduğundan ses kalitesi hakkında o ürüne göre 1 basamak daha kaliteli ve yüksek ses veriyor diyebilirim. 1.999 TL için gayet yeterli seviyede ürün.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam çok yardımcı oldunuz teşekkürler.biraz araştırdım ve ürününün harmony fantech pro ile ayni oldugunu keşfettim bu kulaklığın driverlari yokmuş equalizer ayari yapmak isterseniz bu linkten indirebilirsiniz uygulamayi isterseniz bu linkten indirebilirsiniz ( https://fantechworld.com/pages/down...tMiuSt2hVfA3M3TAWk_kHJapSlCEzqBOC1bGw22iSHWAG )Malzeme kalitesi beklediğimden iyi. Ana gövde metal olduğundan biraz ağır. Direk tak kullan ürün ayar gerektirmedi. Kıyaslayabileceğim kulaklık Fuxi H3 olduğundan ses kalitesi hakkında o ürüne göre 1 basamak daha kaliteli ve yüksek ses veriyor diyebilirim. 1.999 TL için gayet yeterli seviyede ürün.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ped kalitesi orta düzeyde herhangi olumsuz ağrı yapacakmış hissiyatı yok şuan için.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam birde birde pedlerin kalitesi nasıl .takınca ağrı yapıyor mu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam çok yardımcı oldunuz teşekkürler.biraz araştırdım ve ürününün harmony fantech pro ile ayni oldugunu keşfettim bu kulaklığın driverlari yokmuş equalizer ayari yapmak isterseniz bu linkten indirebilirsiniz uygulamayi isterseniz bu linkten indirebilirsiniz ( https://fantechworld.com/pages/down...tMiuSt2hVfA3M3TAWk_kHJapSlCEzqBOC1bGw22iSHWAG )
Hocam peki ses kalitesi olarak nasıl hikayeli oyunlar için özellikle detaylar felan rahatça duyuluyor mu.(Yan kapaklari cikiyor mu acaba göz olan yerler)Ped kalitesi orta düzeyde herhangi olumsuz ağrı yapacakmış hissiyatı yok şuan için.