Öneri Asus Rog Astral RTX 5090

Ray0

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar,

ASUS ROG Astral RTX 5090 almayı düşünüyorum ancak Amazon Türkiye'de stok durumunun ne olacağı ve ürünün ne zaman yeniden satışa sunulacağı konusunda net bir bilgi bulamadım. En son 31.08.2026 tarihinde satışa sunulmuş aradan geçen sürede amazon tarafından herhangi bir bu kartla ilgili bir aksiyon olmadı. Niye Amazon diyecek olursanız hem taksit imkanı oluyor vade farksız ve bazen piyasanın altında satıyor tabi ki bu piyasa altında satma işi biraz şansa en son satış da bu durum olmuştu. Diğer yetkili satıcıların çoğu vade farkı koyarak satmak durumunda kalıyor ve bu benim işime gelmiyor.
  • Amazon Türkiye: Ürünün Amazon tarafından doğrudan satılıp gönderileceği yeni bir stok girişi ne zaman olabilir? Amazon'da güvenilir, mümkünse Amazon'un kendisi tarafından satılan bir ürünü almak istiyorum. Üçüncü taraf satıcılardan alışveriş yapmak istemiyorum.
Daha önce Amazon üzerinden bu ekran kartını satın alan veya stok takibi yapan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Özellikle Amazon'un kendi stoğuna ne sıklıkla ürün eklediğini ve yeni stok geldiğinde bunu nasıl takip edebileceğimizi merak ediyorum.

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

Bende sizin gibiyim hocam amazondan bekliyorum fakat getirmiyorlar ülkeyede sınırlı giriyormuş

6000 serisini bekliyorum ama sanırım 2028 den önce olmayacak
Fiyatlarda durmuyor son bir ayda 100 bin koydu neredeyse 5090 üstüne

Amazon iade de de sıkıntı çıkarmıyor bir sorun yaşarsak

Bende sizin gibiyim hocam amazondan bekliyorum fakat getirmiyorlar ülkeyede sınırlı giriyormuş

6000 serisini bekliyorum ama sanırım 2028 den önce olmayacak
Fiyatlarda durmuyor son bir ayda 100 bin koydu neredeyse 5090 üstüne

Amazon iade de de sıkıntı çıkarmıyor bir sorun yaşarsak
fiyatlar aldı başını gidiyor sistemi şimdi kuramayacağım ama şu fiyatların uçmasının önüne geçmek adına erkenden alıp kenarda dursun diye bekliyorum. yapay zeka vs soruyorum en son 6 ekimde amazon ingilterede giriş olmuş yazıyordu ama başka bir bilgi yok amazona gelse şuan 350bin aşağıya geleceğini sanmıyorum

Geçen gün bir haber gördüm, Amerika'da satılan 5090'ları alanlara Amerika dışına çıkarmayacağına dair belge imzalatıyorlarmış, işler iyice çığırından çıktı, iş için almak zorunda olanlara Allah sabır versin.

Geçen gün bir haber gördüm, Amerika'da satılan 5090'ları alanlara Amerika dışına çıkarmayacağına dair belge imzalatıyorlarmış, işler iyice çığırından çıktı, iş için almak zorunda olanlara Allah sabır versin.
onu bende gördüm taahhütname imzalatıyorlarmış. tam toparlanıyoruz bir şey alalım diyoruz ne var ne yok zam. amazonu bekle bekle bi hal oldu zaten

Ben 5090 degil de 5080 beyaz rog astral için beklemedeyim. Hiçbir yerde bulamıyorum garip garip firmalar satıyor; onlardan da almak istemiyorum.

Ben 5090 degil de 5080 beyaz rog astral için beklemedeyim. Hiçbir yerde bulamıyorum garip garip firmalar satıyor; onlardan da almak istemiyorum.
Hocam zevk renk meselesi tabikide siyah da çok asil duruyor. Geçen günlerde Amazon üzerinde incehesap satıyordu 175 bin tl ye onu hatırlıyorum beyaz modeli için. onun dışında genel olarak beklemekten başka yol yol gibi duruyor şu amazon prime günlerinden umudum vardı açıkcası. 2 kere stoklara 5080 modeli getirdiler eylül başından beri ama 5090 i bi getiremediler

5090 kaça kadar alınabilir sizce
Hocam zevk renk meselesi tabikide siyah da çok asil duruyor. Geçen günlerde Amazon üzerinde incehesap satıyordu 175 bin tl ye onu hatırlıyorum beyaz modeli için. onun dışında genel olarak beklemekten başka yol yol gibi duruyor şu amazon prime günlerinden umudum vardı açıkcası. 2 kere stoklara 5080 modeli getirdiler eylül başından beri ama 5090 i bi getiremediler

Merhaba arkadaşlar,

ASUS ROG Astral RTX 5090 almayı düşünüyorum ancak Amazon Türkiye'de stok durumunun ne olacağı ve ürünün ne zaman yeniden satışa sunulacağı konusunda net bir bilgi bulamadım. En son 31.08.2026 tarihinde satışa sunulmuş aradan geçen sürede amazon tarafından herhangi bir bu kartla ilgili bir aksiyon olmadı. Niye Amazon diyecek olursanız hem taksit imkanı oluyor vade farksız ve bazen piyasanın altında satıyor tabi ki bu piyasa altında satma işi biraz şansa en son satış da bu durum olmuştu. Diğer yetkili satıcıların çoğu vade farkı koyarak satmak durumunda kalıyor ve bu benim işime gelmiyor.
  • Amazon Türkiye: Ürünün Amazon tarafından doğrudan satılıp gönderileceği yeni bir stok girişi ne zaman olabilir? Amazon'da güvenilir, mümkünse Amazon'un kendisi tarafından satılan bir ürünü almak istiyorum. Üçüncü taraf satıcılardan alışveriş yapmak istemiyorum.
Daha önce Amazon üzerinden bu ekran kartını satın alan veya stok takibi yapan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Özellikle Amazon'un kendi stoğuna ne sıklıkla ürün eklediğini ve yeni stok geldiğinde bunu nasıl takip edebileceğimizi merak ediyorum.

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Botlardan bize sira gelmez.

5090 kaça kadar alınabilir sizce
Hocam 5090 sağlam bi kart alan kişi nerden baksan en az 6-7 yıl pc kolay kolay toplamaz. Hem tasarımı hoşuma gidiyor. Bu kartı gerçek piyasası 200-250 bin ama bu yapay zeka muhabbetinden şiştiği için en fazla 400 verilir fazlasına gerek yok. 400 de aslında çok ama dağlar patlasın 400 demek istiyorum
Botlardan bize sira gelmez.
Hocam bahsettiğim 31.08.2026 tarihinde amazona 4 adet stok geldi 1 saat içinde tükenmişti botlar alsa hemencik de alabilirdi aslında bu biraz anlık yakalama ve şanslı olmaktan yana

Hocam 5090 sağlam bi kart alan kişi nerden baksan en az 6-7 yıl pc kolay kolay toplamaz. Hem tasarımı hoşuma gidiyor. Bu kartı gerçek piyasası 200-250 bin ama bu yapay zeka muhabbetinden şiştiği için en fazla 400 verilir fazlasına gerek yok. 400 de aslında çok ama dağlar patlasın 400 demek istiyorum
Sizce bu artış durur mu daha da artacak deniyor hem yılbaşı asgari memur zammı falanda var

Yani demem o ki ilerde satmaya da kalksak yüksekten aldık diye çok zarar eder miyiz ?
En önemlisi 6000 ne zaman çıkar

Sizce bu artış durur mu daha da artacak deniyor hem yılbaşı asgari memur zammı falanda var

Yani demem o ki ilerde satmaya da kalksak yüksekten aldık diye çok zarar eder miyiz ?
En önemlisi 6000 ne zaman çıkar

Bu işin uzmanı değilim ama bence düşmez nedeni de yapay zeka işi. ama şöyle bir şey var bence mesela bir ekran kartı ortalama 200 bin tl ye satıldığını düşünelim ancak amazon aynı ekran kartını belki bundan 1 ay önce aldığı zaman ve stoklara girmesi de bugünleri bulduğu zaman arada fiyatlar uygun gelebiiyor. Örnek verecek olursam 31 ağustos günü Astral 5090 ekran kartı piyasada ortalama 300 bin üzerindeyken amazon 267 binden satışa sundu. tabi bundan sonra öyle olabilir diye bir şey yok.
2. Soruya gelirsek zamanında kripto para konusunda ekran kartları yükselmişti baya bi sonra ne oldu ekran kartı ile üretim durdu sonrasında sence düştü mü? bence düşmedi sadece uzun süre ekran kartı zamlanmadı ssadece olduğu fiyatta seyrettiler nedenide kripta para işinin artık ekran kartı ile üretilmemesiyle alakalıydı. yanlışım varsa düzeltiniz.
6000 bin serisi için bir şey diyemem anın tadını çıkar hocam kendim için konuşuyorum belkide hayatım boyunca son kere pc toplayacağım sonrasında da pc nin yüzüne bakmayacağım olaylar ile karışıp tamamen hayata atılmış olacağım Allah bilir tabi

Bir yerde gördüm ben Amerika 5090 kartların Amerika dışına çıkmasıyla ilgili yasak mı koymuş ne olmuş tam bilmiyorum. Bilgi doğruysa eğer değil 5090 astral en kötü 5090'ı bile göremeyebiliriz bir süre?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,595
Üyeler
204,760
Son üye
Archidonz1rves
Geri