TCL 65c7l İndirim 76.499 TL

Arkadaşlar vatan ürünün yeni partisi yani siparişleri gelince zam yapacakmış bilginiz olsun. Sağınızda solunuzda hangi vatan varsa gidin alın soundbar kampanyası da zaten bu ay sonu bitiyor 73 e dün aldım ben yeni ürünler gelince yolla dediö bana

dün vatan bilgisayardan GECE İNDİRİMİNDEN tcl 65c7l yi 72.000 tl ye 3 taksitte aldım parafa 4 taksitti paraf kartım yoktu.yanında tcl s55h soundbar hediyesi ile birlikte.soundbar 9.500 tl civarında yan. tv 63 .000 e gelmiş oldu.stokları bitiriyorlar.gece indirimini .takip etmekte fayda var

dün vatan bilgisayardan GECE İNDİRİMİNDEN tcl 65c7l yi 72.000 tl ye 3 taksitte aldım parafa 4 taksitti paraf kartım yoktu.yanında tcl s55h soundbar hediyesi ile birlikte.soundbar 9.500 tl civarında yan. tv 63 .000 e gelmiş oldu.stokları bitiriyorlar.gece indirimini .takip etmekte fayda var
kaçta başlıyor gece indirimi ?

2 aydır günde=8 saatin en az 2-3 saatini tvleri araştırmakla geçti.geçen sene gözüm tcl c755 te idi..çok araştırdım.yeni ürün çıkarmış tcl c7l ile c8l diye.baya bir karşılaştırma yaptım video izledim.teknik taktik bilgim fazla yok. karşılaştırmalara ,okuduklarıma seyrettiklerime anlatınlara baktım.tabii ki c8l daha üstün.en son baktığım ve benim için en öneml kriter olan cebime baktım. c7l de jkarar kıldım

C6k bakıyordum gece indirimlerinde 52 civarındaydı ağustosta alamamıştım şimdi gece indirimlerinde 61 e geliyor. Bunu gördüm şimdi de gece indirimde 72 verip bunu mu alsam diye düşünüyorum 😅 inşallah yine indirim olur gece bakacağım

Son düzenleme:
75c7l vatanda şuan 101.700tl sound bar hediyesi de var galiba daha önce verilen soundbar dan düşük bir seviyede ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,535
Üyeler
204,739
Son üye
Bekir582
Geri