Gigabyte RTX 2070 Super gaming OC furmark testi

page1235

80+
Reaksiyon skoru
65
Arkadaşlar merhaba şuan gigabyte rtx 2070 super e aşağıdaki ayarlarda furmark testi yapıyorum. Teste başlayalı bir 10 dk oldu. Sıcaklıklar gözmü korkuttu konudfan anlamadığım için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

77 - 76 derece arasdında sürekli oynuyor. Normalmidir acaba ?

AMD ryzen 5 3600 arkada 83 dereceye çıkmış sanırım bu hiç normal değil :(

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    69.7 KB · Hit: 135
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    1 MB · Hit: 142
Arkadaşlar merhaba şuan gigabyte rtx 2070 super e aşağıdaki ayarlarda furmark testi yapıyorum. Teste başlayalı bir 10 dk oldu. Sıcaklıklar gözmü korkuttu konudfan anlamadığım için.

77 - 76 derece arasdında sürekli oynuyor. Normalmidir acaba ?

AMD ryzen 5 3600 arkada 83 dereceye çıkmış sanırım bu hiç normal değil :(
Değerler gayet normal hocam korkulacak bir şey yok.
Ekran kartının 82-83'ü geçmemesi iyidir. Ayrıca ryzen 5 3600 stok ile çok ısınan bir işlemci. 95'e kadar yolu var. Onun için bütçe ayırırsan bir soğutucu önerisi yapalım :) Ayrıca kasan nedir?

Normal.

Stok soğutucuyla kullanıyorsan normal.
Voltajlarla oynamayı düşünüyorum bu sıcaklığı düşürebilmek için. Ek olarak fanda almam gerek işlemci için sanırsam. Bir fan önerir misiniz?.
Bütce: 400 TL

Değerler gayet normal hocam korkulacak bir şey yok.
Ekran kartının 82-83'ü geçmemesi iyidir. Ayrıca ryzen 5 3600 stok ile çok ısınan bir işlemci. 95'e kadar yolu var. Onun için bütçe ayırırsan bir soğutucu önerisi yapalım :) Ayrıca kasan nedir?
Evet işlemciyi serin tutucak bi soğutucu önerisi çok iyi olur hocam.

Voltajlarla oynamayı düşünüyorum bu sıcaklığı düşürebilmek için. Ek olarak fanda almam gerek işlemci için sanırsam. Bir fan önerir misiniz?.
Bütce: 400 TL

Evet işlemciyi serin tutucak bi soğutucu önerisi çok iyi olur hocam.
T6 ultra çok iyi olacaktır hocam fakat kasanızı söylerseniz daha rahat öneri yaparız kasanız nedir?

Şunuda sorayım sormulken. Ekran akrtı boşta bilgisayarı yeni açtığımdan 10 dk sonra felan 39 derecede oluyor işlemci ise 45 - 50 derece arassı boşta. Normalmidir bu acaba.

İşlemci stok fan.

T6 ultra çok iyi olacaktır hocam fakat kasanızı söylerseniz daha rahat öneri yaparız kasanız nedir?
Corsair spec delta rgb.

Şunuda sorayım sormulken. Ekran akrtı boşta bilgisayarı yeni açtığımdan 10 dk sonra felan 39 derecede oluyor işlemci ise 45 - 50 derece arassı boşta. Normalmidir bu acaba.

İşlemci stok fan.

Corsair spec delta RGB.
Değeler oldukça normal hocam. Kasanıza t6 ultra uyacaktır. T6 ultra alabilirsiniz çok fazla para da harcamamış olursunuz. Ayrıca şu videoyu izleyebilir misiniz?
Ryzen 5 3600 ilk geldiğinde voltaj fazla verilmiş oluyor her zaman ondan dolayı işlemci fazla ısınıyor olabilir:

Değeler oldukça normal hocam. Kasanıza t6 ultra uyacaktır. T6 ultra alabilirsiniz çok fazla para da harcamamış olursunuz. Ayrıca şu videoyu izleyebilir misiniz?
Ryzen 5 3600 ilk geldiğinde voltaj fazla verilmiş oluyor her zaman ondan dolayı işlemci fazla ısınıyor olabilir:
Çok teşekkürler ben izleyip yapılması gerekenleri uyguluyorum sonrasıdnada önerdiğiniz T6 soğutucuyu alıyorum.

Çok teşekkürler ben izleyip yapılması gerekenleri uyguluyorum sonrasıdnada önerdiğiniz T6 soğutucuyu alıyorum.
Aynen öyle hocam ekran kartı da gayet normal furmarkta 75 ise oyunlarda da 75'î geçmez zaten.

Aynen öyle hocam ekran kartı da gayet normal furmarkta 75 ise oyunlarda da 75'î geçmez zaten.
Çok uzattım kusura bakmayın ama konudan hiç anlamadığım için. İçimde bi sıkıntı var.

Furmark testi dışında kasa tamamen soğukken bilgisayarı yeni açtığımda ekran kartı boşta 39- 40 derece işlemci boşta 45 - 50 derece normaldir demi.
Bilgisayara 10.500 lira verince insanın içinde bi şüphe oluyor :(

Ben Ryzen 5 3600 umu 1.0 voltaj ve 3.6 GHz kullanıyorum 65 70 dereceyi geçmiyor ama stok soğutucuyla 3.6 GHz üstü kullanmak çok sıcak oluyor

Geri