T TheLost 80+ Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 2 26 Ağustos 2020 #1 Bilgisayarımı yeni aldım ethernetin driver'ını güncelledim ancak yinede ethernetiniz kopuk diğor ethernet kablosunda herhangi bir sıkıntı yok yardım ederseniz sevinirim.
Bilgisayarımı yeni aldım ethernetin driver'ını güncelledim ancak yinede ethernetiniz kopuk diğor ethernet kablosunda herhangi bir sıkıntı yok yardım ederseniz sevinirim.
Emre Baş 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6,000 Reaksiyon skoru 3,297 26 Ağustos 2020 #2 Kablonun kafasındaki soket bozuk olabilir çok geldi başıma
Yasinn 80+ Silver Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 3,342 Reaksiyon skoru 2,370 26 Ağustos 2020 #3 Doğru driveri kurduğunuza eminmisiniz ?
T TheLost 80+ Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 2 26 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Emre Baş yazmış: Kablonun kafasındaki soket bozuk olabilir çok geldi başıma Devamı için tıklayın... Hayır diğer pc de kontrol ettim sağlam çalışıyor. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 26 Ağustos 2020 Yasinn0 yazmış: Doğru driveri kurduğunuza eminmisiniz ? Devamı için tıklayın... Doğru driver kurduğumdan eminim ama hala arkasındaki ışık yanmıyor ve internet gelmiyor.
Emre Baş yazmış: Kablonun kafasındaki soket bozuk olabilir çok geldi başıma Devamı için tıklayın... Hayır diğer pc de kontrol ettim sağlam çalışıyor. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 26 Ağustos 2020 Yasinn0 yazmış: Doğru driveri kurduğunuza eminmisiniz ? Devamı için tıklayın... Doğru driver kurduğumdan eminim ama hala arkasındaki ışık yanmıyor ve internet gelmiyor.