federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,306
Hocam ürününüzü geri iade mi edeceksiniz?Talep İleten Vergi Numarası yerine bana siteden verilen anlaşma kodunu mu yazcağım
evetHocam ürününüzü geri iade mi edeceksiniz?
ben bir ürünü iade etmek isityorumda kuryeyi nasıl çağıracağımı anlamadımvergi levhanızdaki numarayı yazacaksınız oraya.
anlaşılmayacak pek bir durum yok, istenen bilgileri girin yeterli olacaktır.ben bir ürünü iade etmek isityorumda kuryeyi nasıl çağıracağımı anlamadım
Hocam oraya kurumsal gönderi seçmeyeceksiniz.ben bir ürünü iade etmek isityorumda kuryeyi nasıl çağıracağımı anlamadım
Çok Teşekkürler.Hocam oraya kurumsal gönderi seçmeyeceksiniz.
Neredeyse 5-10 kere uyguladım bu seçeneği...
Normal bireysel olarak seçeceksiniz ve kargocu size geldiğinde benim İade Kargom var diyeceksin.
Senden ürünün iade kodunu isteyecek vereceksin yada iade edeceğin ürünün kutusuna yazacaksın.
Ayrıca iade edeceğin kutunun üstüne İsim, Soyisim, T.C, Te,l Adres ve İade Kodunu yazmayı unutma
Rica ederim hocam.Çok Teşekkürler.
Kutunun İçine mi bırakayım yoksa dışına mı yapıştırayımRica ederim hocam.
Ayrıca iade edeceğiniz firma size eğer ürünün sıkıntılarını bir not olarak yazın dediyse onuda aynı kağıda yazın öyle gönderin...
Hocam ben şuana kadar hep kutuya yapıştırdımKutunun İçine mi bırakayım yoksa dışına mı yapıştırayım
Tamamdır.Çok Teşekkürler.Hocam ben şuana kadar hep kutuya yapıştırdım
Sizde öyle yapın bence...
Rica ederim hocam.Tamamdır.Çok Teşekkürler.