Çözüldü✓ FARE (MOUSE) ÖNERİSİ

VivinieN

80+
Reaksiyon skoru
60
0-200 TL Düzeylerinde sensörü üzmeyecek. CS-R6 gibi FPS oyunlarında güzel performans verebilecek mouse önerilerinizi bekliyorum. Tşklr.

Rival 110

steelseries rival 110a bakabilirsin

İndirim ile SteelSeries Rival 300s olmazsa Rival 110 işinizi görecektir.

Çok iyi mouse kardeşim

0-200 TL Düzeylerinde sensörü üzmeyecek. CS-R6 gibi FPS oyunlarında güzel performans verebilecek mouse önerilerinizi bekliyorum. Tşklr.
Sensörü üzmeyecek demişsinde En iyi sensör Zowie Fk1 fk2 gibi Mouselar var.Tabii diğer modelleride varda ama ben sana Steelseries Rival 110 öneririm

önerim hadron kablosuz mousedur 2. günde parçalarsın ve rahatlarsın benim yaptığım gibi mesela. :D

Steelseries rival 110 bakabilirsin güzel bir mouse

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rival 110 tavsiye ederim ama mouse alırken elinizin büyüklüğüde önemli . Küçük bir mouse istiyorsanız logitech g102 de alabilirsiniz

Sensörü üzmeyecek demişsinde En iyi sensör Zowie Fk1 fk2 gibi Mouselar var.Tabii diğer modelleride varda ama ben sana Steelseries Rival 110 öneririm
Param olsa keşkede o mouselardan alsam. Şuan kullanmış olduğum mouse'da Avago5050 Sensör var ve hızlı hareketlerde takılıyor. Böyle bir şey yaşatmasını istemiyorum sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,199
Üyeler
198,262
Son üye
avustrall

Geri