Sensörü üzmeyecek demişsinde En iyi sensör Zowie Fk1 fk2 gibi Mouselar var.Tabii diğer modelleride varda ama ben sana Steelseries Rival 110 öneririm0-200 TL Düzeylerinde sensörü üzmeyecek. CS-R6 gibi FPS oyunlarında güzel performans verebilecek mouse önerilerinizi bekliyorum. Tşklr.
önerim hadron kablosuz mousedur 2. günde parçalarsın ve rahatlarsın benim yaptığım gibi mesela.0-200 TL Düzeylerinde sensörü üzmeyecek. CS-R6 gibi FPS oyunlarında güzel performans verebilecek mouse önerilerinizi bekliyorum. Tşklr.
Param olsa keşkede o mouselardan alsam. Şuan kullanmış olduğum mouse'da Avago5050 Sensör var ve hızlı hareketlerde takılıyor. Böyle bir şey yaşatmasını istemiyorum sadece.Sensörü üzmeyecek demişsinde En iyi sensör Zowie Fk1 fk2 gibi Mouselar var.Tabii diğer modelleride varda ama ben sana Steelseries Rival 110 öneririm
Rampage Howl.0-200 TL Düzeylerinde sensörü üzmeyecek. CS-R6 gibi FPS oyunlarında güzel performans verebilecek mouse önerilerinizi bekliyorum. Tşklr.
anladım reis o zaman bence RİVAL 110 alParam olsa keşkede o mouselardan alsam. Şuan kullanmış olduğum mouse'da Avago5050 Sensör var ve hızlı hareketlerde takılıyor. Böyle bir şey yaşatmasını istemiyorum sadece.