Yaptığı havalaanı sorunlu bu arada yüzde yüz olarak yapılmaması gerek bir havalimanıydı. Burda yazdığın her şey devletin yapmakla yükümlü olduğu faaliyetler. 20 yıldır hükümet değişmediği için ee onlar yapmamıştı diyemezsin. Yol yaptı demeyi bırakın artık yazıklar olsun size gerçekten. Akp hükümetinde restorasyan yoktur onun yerine yenisini imar etmek vardır! https://images.app.goo.gl/8vwaaZ8pvXVqtAWw9Marmaray YAP✔ Hızlı Trenler YAP✔ Havaalanları YAP✔ Üniversiteler YAP✔ Stadyumlar YAP✔ Olimpik Yüzme Havuzları YAP✔ Yeni Tiyatro Sahneleri YAP✔ Metrolar YAP✔ Tüneller YAP✔ Otoyollar YAP✔ Barajlar YAP✔ Nükleer Santral YAP✔ Modern Bölünmüş Yollar YAP✔ Modern Adliye Sarayları YAP✔ Milli Silahlar YAP✔ Milli Tank YAP✔ Milli Helikopter YAP✔ Sismik Araştırma Gemisi YAP✔ Boğazın Altına Tüp Geçit YAP✔ Dev Şehir Hastaneleri YAP✔ 81 İl e Ücretsiz Kanser Tarama Merkezi YAP✔ Tersane YAP✔ Liman YAP✔ Geri Dönüşüm Tesisleri YAP✔ Dar Gelirliye Konut YAP✔ Başörtüsünü serbest YAP✔ Hz.Muhammed'in (S.A.V) Hayatı'nı ve Kuran-ı Kerim'i seçmeli ders YAP✔ Uzaya uydu FIRLAT Ambulans sayısını ARTIR Hastane sayısını ARTIR MR Cihazı sayısını ARTIR Tomografi Cihazı sayısını ARTIR Diyaliz Cihazı sayısını ARTIR Yeşil Alan miktarını ARTIR Orman miktarını ARTIR Milli Park sayısını ARTIR Açılan İşyeri Sayısını ARTIR Turist sayısını ARTIR Öğrenci sayısını ARTIR Öğrenci Burslarını Kat Kat ARTIR Doğalgazlı il sayısını ARTIR İçme suyuna ulaşan insan sayısını ARTIR Okuma Yazma Oranını ARTIR Okullaşma Oranını ARTIR Tarımsal Üretimi ARTIR Çiftçiye Destekleri ARTIR Halka Sosyal Destekleri ARTIR Şehit Ve Gazilere Desteği ARTIR Eğitim ve Sağlık Harcamalarını ARTIR MB Döviz Rezervlerini ARTIR Memur ve Asgari Ücretlinin Maaşını ARTIR. Türkiyenin ilk Tohum GEN Bankasını AÇ Türkiyenin ilk Milli Botanik Bahçesini AÇ Enflasyonu DÜŞÜR Faizleri DÜŞÜR Kamu Borcunu DÜŞÜR İMF ye Borcu YOK ET Hava Kirliliğini YOK ET Katsayı Zulmünü YOK ET Öğrenciye Ders kitabını ücretsiz DAĞIT Öğrenciye Süt DAĞIT Öğrenciye Tablet DAĞIT Okullara Bilgisayar DAĞIT Okullara Akıllı Tahta DAĞIT. Üniversite Harçlarını KALDIR. Binlerce Tarihi Eserimizi Yurda GETİR Binlerce Tarihi Yapıyı RESTORE ET Orhun Abidelerine Asfalt YOL YAP Dünyanın 3. Deniz Dolgulu Havalimanını Yap (Ordu-Giresun Havalimanı)
Daha az göster
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Allah razı olsun çok tşkr edrim
KanadaNereye yolculuk kısmetse
Bak kardeşim türkiye kötü durumda şu an fakat daha kötüleri var ama dahaNiye senin baban çalıştı çabaladıdamı ev alamadı
Resmi dinmi olması gerek?
Gerçekten şu an sen memnunmusunYav kardeşim memnun değilseniz nolur gidin ya nüfus düşsün bak ciddi söylüyorum
Ya işte kardeşim ülkede üretim yok DEMEYİNkardeşim benim şu an ülkede devlete ait bir mal varlığı bile yok hepsi özel sektöre satıldı. ülkemiz tarıma her türlü elverişli bir ülke ama yediğin her lokma ithal olarak geliyor haberin ola. ülkede üretim yok sadece tüketiliyor. biraz farkına varın ya da araştırın. asgari ücrete 200-300tl zam geliyor ama dışarda harcadığın her kuruşa önceki vergi oranının 2 katı eklenıyor her sene. eğer bunlara okeysen bu kafayla devam edebilirsin. her şey açık ve ortadayken kerizliğin anlamı yok!
NİYE YOL YAPILINCA ZORUNA GİDİYOR? ULAŞIM TİCARET TURİZİM NEYLE SAGLANIYOR HAVADAN UÇ MADEM HERGÜN YOLDAN MEMNUN DEĞİLSENYaptığı havalaanı sorunlu bu arada yüzde yüz olarak yapılmaması gerek bir havalimanıydı. Burda yazdığın her şey devletin yapmakla yükümlü olduğu faaliyetler. 20 yıldır hükümet değişmediği için ee onlar yapmamıştı diyemezsin. Yol yaptı demeyi bırakın artık yazıklar olsun size gerçekten. Akp hükümetinde restorasyan yoktur onun yerine yenisini imar etmek vardır! https://images.app.goo.gl/8vwaaZ8pvXVqtAWw9
Allaha şükür benim durumum iyi.vize alabilcek parayı bulmusun iyi .
Zaten çoğuda onların değil. Yap-işleteme-devlet ödesin metoduyla yapılıyor ama işte sanıyorlarki akp yaptı.Yaptığı havalaanı sorunlu bu arada yüzde yüz olarak yapılmaması gerek bir havalimanıydı. Burda yazdığın her şey devletin yapmakla yükümlü olduğu faaliyetler. 20 yıldır hükümet değişmediği için ee onlar yapmamıştı diyemezsin. Yol yaptı demeyi bırakın artık yazıklar olsun size gerçekten. Akp hükümetinde restorasyan yoktur onun yerine yenisini imar etmek vardır! https://images.app.goo.gl/8vwaaZ8pvXVqtAWw9
KARDEŞİM BENDE TÜRKİYENİN DURUMUNDAN MEMNUN DEĞİLİM AMA BU ÜLKEYİ YÖNETEBİLCEK POTANSİYELDE BİR ADAM YOK ŞUANDABak kardeşim türkiye kötü durumda şu an fakat daha kötüleri var ama daha
Gerçekten şu an sen memnunmusun
1 ay çalışıp yemeden içmeden bir elektrikşi motor bile alamıyorken(mesela)
Başka ülkelerde bir ay çalışıp araba alıyorlar
yaşını öğrenebilir miyim mümkünse?NİYE YOL YAPILINCA ZORUNA GİDİYOR? ULAŞIM TİCARET TURİZİM NEYLE SAGLANIYOR HAVADAN UÇ MADEM HERGÜN YOLDAN MEMNUN DEĞİLSEN
Erdoğan icraat olarak
Yol yaptı
Köprü yaptı
A bide cami yaptı
Ayasofyayı açtı
Yerli sihalar geliştirdi
Aklıma bunlar geldi.
Bunların hepsi yerli üretimYa işte kardeşim ülkede üretim yok DEMEYİN
Televizyon
Tablet
Telefon
Ağır makineli tüfek
Tank
Helikopter
IHA
SIHA
Tarım da üretilen meyveler sebzeler
İlaç
Serum
Maske
Çamaşır makinesi
Bulaşık makinesi
Buzdolabı
Bunları üretirken "bu ülke hiçbir şey üretmiyor" demeyin
Ülkenin refah seviyesi senin ailenin gelirine göre belirlenmez asgari ücrete göre belirlenir o zaman acuna bakalım jeti arabası uçağı helikopteri var e ozaman ülkemiz çok iyiSenin aileni bilmemde benim ailem araba ve ev aldı çalısan kazanıyor.
vizesiz gidilen bir ülkeye gidiceksen pek bir fark olmaz.