İncehesap güvenilir mi?

Reaksiyon skoru
7
Merhaba,
İncehesap üzerinden bu cuma günü (akşam 22:19da) 7400TL'ye monitör+hazır toplama pc sipariş ettim.(Gaming gecesinden değil)
Geçen sene de SSD ve ekran kartı sipariş etmiştim.Sıkıntısız bir şekilde gelmişlerdi. SSD birkaç gün sonra bozuldu fakat onlara geri yolladım 15 gün sonra da bana yenisini yollamışlardı.
Kimileri incehesapa dolandırıcı diyor,kimileri çok geç getiriyor diyor.Kimileri iadem yapılmadı diyor.Kimileri çok ucuz ve güvenilir yer diyor fakat ben bunlara anlam veremedim.
10 gün içinde hazır sistemler kargolanır diyor.1 hafta içinde de kargo gelse ortalama 2-3 hafta içinde elimize ulaşmış olması gerekmez mi?
Ankaradayım.Ortlama kaç gün içinde gelir, bilgisi olan varsa ve yazarsa çok sevinirim.
Teşekkürler

Merhaba,
İncehesap üzerinden bu cuma günü (akşam 22:19da) 7400TL'ye monitör+hazır toplama PC sipariş ettim.(Gaming gecesinden değil)
Geçen sene de SSD ve ekran kartı sipariş etmiştim.Sıkıntısız bir şekilde gelmişlerdi. SSD birkaç gün sonra bozuldu fakat onlara geri yolladım 15 gün sonra da bana yenisini yollamışlardı.
Kimileri incehesapa dolandırıcı diyor,kimileri çok geç getiriyor diyor.Kimileri iadem yapılmadı diyor.Kimileri çok ucuz ve güvenilir yer diyor fakat ben bunlara anlam veremedim.
10 gün içinde hazır sistemler kargolanır diyor.1 hafta içinde de kargo gelse ortalama 2-3 hafta içinde elimize ulaşmış olması gerekmez mi?
Ankaradayım.Ortlama kaç gün içinde gelir, bilgisi olan varsa ve yazarsa çok sevinirim.
Teşekkürler
Ortalama 17 günde geliyor güvenilir deil

Bazen geç gelse de gelmeme durumunu duymadım, Cuma gününde indirimlere giren koltuk totoma hizmet edecek!

17günde gelmesi çok da kötü değil ama neden güvenilir değil? Yani çoğu youtuber oradan sistem toplayıp bizlere sunuyor

Geçte gelse güvenilir bir site. Güvenle alışveriş yapılabilir

Merhaba,
İncehesap üzerinden bu cuma günü (akşam 22:19da) 7400TL'ye monitör+hazır toplama PC sipariş ettim.(Gaming gecesinden değil)
Teşekkürler
Kendi deneyimimi aktarayım.
Ben 2 tane yüksek bütçeli ekipmanları dahil bilgisayar topladım incehesaptan.
Vaadettikleri 15 iş günü içerisinde sorunsuz ve eksiksiz elime ulaştı.
Tek bir siparişimde sorun yaşadım. Mouse'um bozuk geldi.
Onuda vaadettikleri 20 iş günü içerisinde sonuçlandıramadılar, para iadesi aldım.
Güvenilir. Benim görüşüm.

17günde gelmesi çok da kötü değil ama neden güvenilir değil? Yani çoğu youtuber oradan sistem toplayıp bizlere sunuyor
Sponsor diyelim, orada toplanan yeni sistemlerin hiçbiri gerçekten kaliteli sayılmaz.

Alabildin mi sen bu cuma ? (Alamadın diye biliyorum.)
Sabah 11'de kartın borcunu ödedik. İndirimler bitmişti, çok sövdüm üzüldüm haftaya girsin diye dua ediyorum.

Kendi deneyimimi aktarayım.
Ben 2 tane yüksek bütçeli ekipmanları dahil bilgisayar topladım incehesaptan.
Vaadettikleri 15 iş günü içerisinde sorunsuz ve eksiksiz elime ulaştı.
Tek bir siparişimde sorun yaşadım. Mouse'um bozuk geldi.
Onuda vaadettikleri 20 iş günü içerisinde sonuçlandıramadılar, para iadesi aldım.
Güvenilir. Benim görüşüm.
Sen ne zaman sipariş etmiştin? Ve nerede oturuyorsun.Yanılmıyorsam incehesap istanbul civarlarındaydı da ondan sordum

Geri