İnternetimdeki sorun

Şuan da herkes evinde olduğu için birçok kişinin internetin de yavaşlama olması normal sıkıntı etme geçer

ne kaç mbsp internet kullanıyorsun? ne kadar kullandığın önemli ama verilen kadar alamıyorsan ya da yavaşlamışsa modemi sıfırlaman gerekebilir.

Firma nedir
Tarife kesin olarak nedir
Bulunduğun binada yada mahallede fiber altyapı var mi??

Ağ driverleri güncel ve ethernet ile bağlanıyorsanız aynı sorunlar devam ediyorsa, bilgisayarda virüs bile internet hızını etkiler. Tüm her şey olağan ise mutlaka çağrı merkezine arıza kaydı bırakıp incelenmesini sağlayın. Çözüm olmazsa mutlaka ekip gelip kontrol etsin.
ya chrome da 20kb ile indiriyor originden oyun indiriyorum 300kb neden böyle olur

ne kaç mbsp internet kullanıyorsun? ne kadar kullandığın önemli ama verilen kadar alamıyorsan ya da yavaşlamışsa modemi sıfırlaman gerekebilir.
yok zaten ilçedeyim fiber altyapı vs yok 8mb e kadar tarifem ama 2-3 falan alıyordum

türkcell süperonline 8mb/s e kadar altyapı da yok maalesef
Yakın bir zamanda Turknet veya başka bir servis sağlayıcısına geçiş yapın da o düşük hız işkencesinden kurtulun. .)
8 mhps çok düşük.

Benim de 80 m bit ama arada kopuyor ,yavaşlıyor sorun etme su sıralar böyle yoğunluktan dolayı

Yakın bir zamanda Turknet veya başka bir servis sağlayıcısına geçiş yapın da o düşük hız işkencesinden kurtulun. .)
8 mhps çok düşük.
8 hızına bile çıkmıyor ki fazlası olsa değişen olmaz diye düşünüyorum

Geri