- Reaksiyon skoru
- 1,744
Max 400 tl bütçem var en fazla 15 tl aşarım mekanik olurda red istiyorum ama mebranda olur
Compact?Max 400 TL bütçem var en fazla 15 TL aşarım mekanik olurda red istiyorum ama mebranda olur
yüzde 60Compact?
Biliyorum yanlış yazdıgı için onu düzelttim.yüzde 60
red dragon kumara k552
tek kelimeyle kör oldum ömrümde gördüğüm en saçma klavye sanki klavyeyi ikiye katlayıp hidrolik pressle basmışızda tuşlar birbirine girmiş gibi klavyenin ortasında bir klavye daha var :OCompact?
Switchini ve rengini kendin seçebilirsin.![]()
Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuş bluetooth 5.0 Kablolu Çift Modlu RGB Oyuncu Klavyesi
Yalnızca US$67.99, en iyi Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye, 61 tuşlu bir bluetooth 5.0 ve kablolu çift modlu RGB oyun klavyesidir. Kompakt bir tasarıma, dayanıklı yapıya ve özelleştirilebilir aydınlatma efektlerine sahiptir. Bu mekanik klavye ile mükemmel oyun deneyimini yaşayın! online satış...www.banggood.com
Bence gayet de hoş.tek kelimeyle kör oldum ömrümde gördüğüm en saçma klavye sanki klavyeyi ikiye katlayıp hidrolik pressle basmışızda tuşlar birbirine girmiş gibi klavyenin ortasında bir klavye daha var :O
görüntüsü güzelde şahsen klavyeye bakmadan yazı yazamıyorum o yüzden aşırı rahatsız etti beni sizi bilemem amaBence gayet de hoş.
Yani ben alıştım artık yerlerini ezberledim benim içi sorun degil o yüzden bende almayı düşünüyorum hem alanımda çok fazla degil.görüntüsü güzelde şahsen klavyeye bakmadan yazı yazamıyorum o yüzden aşırı rahatsız etti beni sizi bilemem ama
%60 Compact değil compact olanda numpad yokyüzde 60
red dragon kumara k552
Mavi switch ona baktım. Benyüzde 60
red dragon kumara k552
Hadi ya kırmızı diye hatırlıyordum kusura bakmsMavi switch ona baktım. Ben
Sorun değilHadi ya kırmızı diye hatırlıyordum kusura bakms