Kullanabilirsin.evet arkadaşlar sorum bu aoc 24g2u da gsync veya freesync özelliklerini kullanabilir miyim
ekran kartım 2060 super (nvidia)
kullanamıyorsam veya kullanabiliyorsam bu özelliği açmanın artısı veya eksisi olur mu
gecikme süresini ben pek anlamam diye düşünüyorum sonuçta profesyonel olarak oynamayacağım galiba sizin yaptığınız adaptive sync olayı var bana onun da linkini bulabilirseniz atar mısınız son olarak da bu olayda problem yok değil mi 2060 super ile monitörün uyumu ve özelliğin kullanılabilmesi açısındanKullanabilirsin. Bu özelliğin hem artısı hem de eksisi var. Artısı yırtılmaları engellemesi eksisi ise gecikme süresini arttırması.
Herhangi bir problem olmaz, G-Sync açabilirsin.gecikme süresini ben pek anlamam diye düşünüyorum sonuçta profesyonel olarak oynamayacağım galiba sizin yaptığınız adaptive sync olayı var bana onun da linkini bulabilirseniz atar mısınız son olarak da bu olayda problem yok değil mi 2060 super ile monitörün uyumu ve özelliğin kullanılabilmesi açısından
donanimarsivi.com
yardımınız için teşekkürlerKullanabilirsin.
FreeSync olan her monitörde DP kablosu ile bağlarsan G-Sync açabilirsin. (%70)
Tek yapman gereken Denetim Masasından açmak, ben de öyle kullanıyorum.
Alıntıyı görüntüle
teşekkürler yardımınız için çok makbule geçtiHerhangi bir problem olmaz, G-Sync açabilirsin.
Rehber - FreeSync Monitörde G-Sync Açmak
Selamlar, bilmeyen dostlarımız için FreeSync monitörlerde G-Sync nasıl açılır ondan bahsedeceğim. Kısa ve öz bir rehber olacak, rehberimize geçelim. Öncelikle monitörün ayarlarından FreeSync'i etkinleştirmemiz gerekiyor, FreeSync monitörde G-Sync'i etkinleştirmek için monitörü ekran kartına...donanimarsivi.com
gecikme süresi ne kadar artarKullanabilirsin. Bu özelliğin hem artısı hem de eksisi var. Artısı yırtılmaları engellemesi eksisi ise gecikme süresini arttırması.