Mazda RX 8 Almak mantıklımı ?

FreakyXd

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,781
Arkadaşlar öncellikle merhabalar elimdeki araçdan kurtulmak istedim alıcısı çıktı aracın şükür. Opel Vectra b araç vardı büyük ihtimal pazartesi satıyorum. 2 Hafta sonra rx 8 almayı düşünüyorum Wankel motoru var. içerisinde. 1.3 Motor 231 Beygir Sizce alınır mı? ? günlük kullanmak için alıyorum bazen şehir dışına gidiyorum 350 veya 400km yapıyorum

Arkadaşlar öncellikle merhabalar elimdeki araçdan kurtulmak istedim alıcısı çıktı aracın şükür. Opel Vectra b araç vardı büyük ihtimal pazartesi satıyorum. 2 Hafta sonra rx 8 almayı düşünüyorum Wankel motoru var. içerisinde. 1.3 Motor 231 Beygir Sizce alınır mı? ? günlük kullanmak için alıyorum bazen şehir dışına gidiyorum 350 veya 400km yapıyorum
Kaç model

İlerde aile kurmayı düşünüyorsan bu tek kapılı spor araba sıkıntı yaratabilir.

2010 veya 2004 veya 2008 düşüyorum büyük ihtimal 2010 Paketle gelen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek kapılı değilki 😂
Çift kapılı olanları damı var. Tek kapılı diye biliyorum ben ama

Çift kapılı olanları damı var. Tek kapılı diye biliyorum ben ama
dışarıdan açılmıyor. içeriden açıyorsun kapıyı gayet iyi araba. hoş
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla motorları çok narin, sahibi abanmadıysa alınabilir. Tabii bakımı vs. de zor, ancak araç hem görünüş olarak hem de güç olarak fazlasıyla iyi. Ne kadara alacaksın?

Bildiğim kadarıyla motorları çok narin, sahibi abanmadıysa alınabilir. Tabii bakımı vs. de zor, ancak araç hem görünüş olarak hem de güç olarak fazlasıyla iyi. Ne kadara alacaksın?
o koymaz bana bakım olayı mazdanın servisi var. 2010 Modeli büyük ihtimal 90 veya 93 bine alacağız. bi de bunların özel yağları var mazda tarafından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,869
Üyeler
189,173
Son üye
Sakaryafanı
Geri