Yiğit kuzutürk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 268
Arkadaslar selam l masa onerir misiniz fazla pahali olmasin ama 300tl 500tl yi geçmesin iyi forumlar
Çok yararli oldu teşekkür ederim yarin ilk iş marangoza gitmek olcakBir masa beğen ve marangoza yaptır
Dostum en iyisi bu şekilde ama illaki bir masa öner diyorsan bunu öneririm tam oyuncu masası tek yapman gereken bütçeni 2 katına çıkartmak(Şansıma denk geldi baya güzelmiş bu)Çok yararli oldu teşekkür ederim yarin ilk iş marangoza gitmek olcak
Biraz abartı gibiDostum en iyisi bu şekilde ama illaki bir masa öner diyorsan bunu öneririm tam oyuncu masası tek yapman gereken bütçeni 2 katına çıkartmak(Şansıma denk geldi baya güzelmiş bu)
yasmak Siyah Oyun Masası Stüdyo Masası L Şeklinde Masa Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
yasmak Siyah Oyun Masası Stüdyo Masası L Şeklinde Masa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben abartıyı severim bunun arkasına bir de RGB Led döşeyeceksin missssBiraz abartı gibi
Bu masaya yakışacak sistemin varsa yakışır tabi ama normal kullanıcılar için abartı ve pahalıBen abartıyı severim bunun arkasına bir de RGB LED döşeyeceksin missss
marangoz kaldı mı la . hiç göremedim ankarada.Bir masa beğen ve marangoza yaptır
Dizmişsin 3 tane 27" 4K monitör koymuşsun RTX 3090 lı sistem missBu masaya yakışacak sistemin varsa yakışır tabi ama normal kullanıcılar için abartı ve pahalı
Kanka sistemin fotosunu atarim istersen daha toplamadim ekipmanlar duruyor masada ekipmanlarida atabilirim internetten alacağım sistemideBu masaya yakışacak sistemin varsa yakışır tabi ama normal kullanıcılar için abartı ve pahalı
Peki turkiyede bu durumda o sistemi yapmak mümkün mu reis odjdxDizmişsin 3 tane 27" 4K monitör koymuşsun RTX 3090 lı sistem miss
Dalga geçmek amaçlı değil o fiyata kendi kafana göre bir tasarım yaptırabilirsin benceÇok yararli oldu teşekkür ederim yarin ilk iş marangoza gitmek olcak
Kanka uğraşmak istemiyorum ya vallaDalga geçmek amaçlı değil o fiyata kendi kafana göre bir tasarım yaptırabilirsin bence
Knka marangozda şema da vardır ayrıca bi uğra yabana atma yaniKanka uğraşmak istemiyorum ya valla