loewry
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,066
Ram kriziden sıyrılmışssınız en azındananakarttan şüpheleniyorum bana zaten sorun çıkarıyorda geçen temmuzda elimdeki son paraya dizdim sistemi (50K)
Ram kriziden sıyrılmışssınız en azındananakarttan şüpheleniyorum bana zaten sorun çıkarıyorda geçen temmuzda elimdeki son paraya dizdim sistemi (50K)
Ramleri krizden önce aldım ama para yoktu tek tek aldım salaklık edip o yüzden boot sorunu yaşatıyorRam kriziden sıyrılmışssınız en azından
Kit almayınca üretim tarihi çip farkından mı oluyordu o sorunRamleri krizden önce aldım ama para yoktu tek tek aldım salaklık edip o yüzden boot sorunu yaşatıyor
Hocam bisy sorcam biraz dusunudumde ilk 7800x3d islemci alip ilerde anakarti degismem daha mantikli olmaz mi? Butcem islemci ve anakart icin kendimi ijiye bolum max 22 binKit almayınca üretim tarihi çip farkından mı oluyordu o sorun
Olur hocam neden olmasın 22k ya hem işlemciyi hem anakartı alırsın 7800x3d çek kalan bütçeye birşeyler öneirrizHocam bisy sorcam biraz dusunudumde ilk 7800x3d islemci alip ilerde anakarti degismem daha mantikli olmaz mi? Butcem islemci ve anakart icin kendimi ijiye bolum max 22 bin
En uygun 7800x3d 15100 tl kalan para 7k civari ona gore bisyler onerir misiniz tek sartim anakarta wifi olmasiOlur hocam neden olmasın 22k ya hem işlemciyi hem anakartı alırsın 7800x3d çek kalan bütçeye birşeyler öneirriz
B850 eagle olabilriiEn uygun 7800x3d 15100 tl kalan para 7k civari ona gore bisyler onerir misiniz tek sartim anakarta wifi olmasi