Kredi kartı gibi sert bir kart varsa onunla denemen daha iyi olurTornavidayla denemek bayağı cesaret gerektirir, helal olsun valla ona. Ben kalem ile deneyeceğim bakalım.
Kredi kartı gibi sert bir kart varsa onunla denemen daha iyi olurTornavidayla denemek bayağı cesaret gerektirir, helal olsun valla ona. Ben kalem ile deneyeceğim bakalım.
05 'le doğru eğimi anlamanız güç bu arada pin kırılsa dahi tamiri mümkünBu videodaki gibi uçlu kalemle yapsam olmaz mı?
07 ile olur mu?05 'le doğru eğimi anlamanız güç bu arada pin kırılsa dahi tamiri mümkün![]()
Kredi kartı kalın olduğu için araya zor giriyor.Kredi kartı gibi sert bir kart varsa onunla denemen daha iyi olur
kırılırsa bay bay de işlemciye o işlemciyi yapablecek insan tr de yoktur bence07 ile olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pin kırılınca çok zormuş galiba
Kredi kartı kalın olduğu için araya zor giriyor.
T6'yı takmaya çalışma fırsatım olmadı daha. Stok soğutucuya yapışmıştı elimle fazla bastırdığım için pinler yamuldu :*stok sogutucyu cıkartırken mı ıslemcı pını yamuldu t6 ultrayı takarken mı yamultdun kurdugun cumleyı okurken zorladındım :d
Benimde yamulmuştu babam düzeltti.Maalesef biraz önce T6 takmak için Wraith Stealth soğutucuya yapışmış 3600 işlemciyi çıkarırken 3 pin yamuldu. Aşırı sinirim bozuldu şu an, düzeltilebilir mi bu?
oww gecmıs olsun bence kendın ugrasma bılgısayarcılara gıt onlar yapsın aman kırarsın sonra daha kotu olurT6'yı takmaya çalışma fırsatım olmadı daha. Stok soğutucuya yapışmıştı elimle fazla bastırdığım için pinler yamuldu :*
Farkındayım bunun hocam, o yüzden kendim yapmayı deneyeceğim zaten. Son çare götürürüm bilgisayarcıya.Tanımadığın bir bilgisayarcıysa. Bilgisayarcı geriye kalanı da yamultur RAM'leri çalıp DDR3 RAM takar. Ekran kartının fanını söker. Sonra da yeni bilgisayar alcan abicim bu yanmış der.
Sağlam bir bilgisayarcı tanıdığım olsa yarın sabah götürürdüm ilk iş de yok maalesef.oww gecmıs olsun bence kendın ugrasma bılgısayarcılara gıt onlar yapsın aman kırarsın sonra daha kotu olur
Umarım çabucak düzeltirsiniz, çok üzüldüm bu konulardan anlamıyorum ama İnşallah güzel bir sonuç alırsınız, çok geçmiş olsun umarım düzelir çabucakMaalesef biraz önce T6 takmak için Wraith Stealth soğutucuya yapışmış 3600 işlemciyi çıkarırken 3 pin yamuldu. Aşırı sinirim bozuldu şu an, düzeltilebilir mi bu?
Teşekkürler.Umarım çabucak düzeltirsiniz, çok üzüldüm bu konulardan anlamıyorum ama İnşallah güzel bir sonuç alırsınız, çok geçmiş olsun umarım düzelir çabucak![]()
istanbulda oturuyor musun benım oldugum yerde var adres ve telefon bılgısı verebılırım bende gelırım olmadı konusursuzFarkındayım bunun hocam, o yüzden kendim yapmayı deneyeceğim zaten. Son çare götürürüm bilgisayarcıya.
Sağlam bir bilgisayarcı tanıdığım olsa yarın sabah götürürdüm ilk iş de yok maalesef.