Nicksiz
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
eee son durum ne dostum, fanı takıp çalıştırdınmı?
Yok, daha termal macun sürüp T6 takacağım son durumu yazarım mutlaka çalıştırdıktan sonra.eee son durum ne dostum, fanı takıp çalıştırdınmı?
La kaç dakkada takıcan bi fanı 2 saat oldu işlemciyi soketine takalıYok, daha termal macun sürüp T6 takacağım son durumu yazarım mutlaka çalıştırdıktan sonra.
Online ders vardı bitti şimdi ekran kartını söktüm takacağım fanıLa kaç dakkada takıcan bi fanı 2 saat oldu işlemciyi soketine takalı
Takınca deneyimlerini yaz lütfen takımı kolay mı?Online ders vardı bitti şimdi ekran kartını söktüm takacağım fanı
Ben macun sürmeden bir deneyeyim dedim ama bir türlü takamadım. Youtube'daki videolar da yeterince net değil öyle bakıyorum şu an fanaTakınca deneyimlerini yaz lütfen takımı kolay mı?
R7 2700 de kullanacağım.
Takması ne kolay ne zor; psikolojik açıdan zor, fiziksel açıdan kolay geldi bana. Çok bastırırım korkusu yaşadım bir an ama abanınca takabildimTakınca deneyimlerini yaz lütfen takımı kolay mı?
R7 2700 de kullanacağım.
Eveteee son durum ne dostum, fanı takıp çalıştırdınmı?
Evet ney?
Fanı takıp çalıştırdım, Cinebench ve stress testi yaptım. Bir sorun gözükmüyor şu anlıkEvet ney?
Güzel gözün aydınFanı takıp çalıştırdım, Cinebench ve stress testi yaptım. Bir sorun gözükmüyor şu anlık