Neler Yeni

Yardım İşlemcimin Pini Yamuldu

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Deneyeceğim hocam, bana da o kadar kötü gelmedi ama her şey yanlış bir hareketime bakar o yüzden korkuyorum biraz. Ne ile yapacağıma da henüz karar veremedim.
bence yaparken nefesini tut elin daha az titrer

FreakyXd

80+ Silver
işte ryzen işlemcilere bu yüzden ön yargım var. pin conrat olayı. pahalı ve güçlü cpu üretiyorsan böyle şeymi var intelde öyle şey yok.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
işte ryzen işlemcilere bu yüzden ön yargım var. pin conrat olayı. pahalı ve güçlü cpu üretiyorsan böyle şeymi var intelde öyle şey yok.
Bu olaydan kurtulmaları lazım kesinlikle.

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Yapışan işlemciyi sökmek için henüz çok soğumamışken çekmeden sağ sol ufak hareketler yapmak yeterli en fazla 5-6 sefer bu hareketi yapınca işlemci kolaylıkla soğutucudan ayrılıyor

FreakyXd

80+ Silver
Yapışan işlemciyi sökmek için henüz çok soğumamışken çekmeden sağ sol ufak hareketler yapmak yeterli en fazla 5-6 sefer bu hareketi yapınca işlemci kolaylıkla soğutucudan ayrılıyor
daha geçen az kalsın pini kırıyordum r5 2600 ün sağ sol hareket yaptım hatta

Lahana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
yasin çap
2. el işlemci almayı düşünüyordum soğudum şuan teşekkürler :ROFLMAO:

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
2. el işlemci almayı düşünüyordum soğudum şuan teşekkürler :ROFLMAO:
Ben de ikinci el alacaktım da test etme imkanım falan yoktu ondan sıfır aldım mecbur. Güvenemedim pek satıcıya, neredeyse herkes sıfır fiyatına satıyor zaten.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Olur ama fazla bastırmaman lazım . Çokta güç uygulama
Geçmiş olsun dostum
Dıkkatlı ol dostum kalıcı hasar bırakabılırsın
Aynısı benim biraderin başına geldi düz uçlu tornavida ile kendisi düzeltti.Panik heyecan yapmadan kendinde düzeltebilirsin ellerini titretmemeye çalış.
oww gecmıs olsun bence kendın ugrasma bılgısayarcılara gıt onlar yapsın aman kırarsın sonra daha kotu olur
Umarım çabucak düzeltirsiniz, çok üzüldüm bu konulardan anlamıyorum ama İnşallah güzel bir sonuç alırsınız, çok geçmiş olsun umarım düzelir çabucak :(
Geçmiş olsun . İnşALLAH düzeltirsin. Eğer bilgisayarcıya götürürsen , Bilgisayarı götürme . İşlemciyi kutuya kat , işlemciyi tek götür .
Allah şifa versin, geçmiş olsun.
Evde büyük gösteren gözlük kullanan varsa gözlüğü tak eline meyve bıçağını al. Pinleri yanındaki pine eşit olana kadar doğrult. Mümkünse birisi Bi eliyle İşlemciyi tutsun diğer elinede telefon flaşını açıp tutsun. Sen sadece pine odaklan. Acele etme kendine güven. Kalbini temiz tut yapabilirsin.
yamulan pinler köşede mi ortalardaki pinlerden mi yamuldu geçmiş olsun bence kendinde halledebilirsin
o kadar kötü durumda değil bence sende düzeltebilirsin
Yardımcı olan herkese teşekkürler. Elimden geldiği kadar düzelttim, milimetrik farklar vardı sadece onların da sorun yaratmayacağını düşünerek sokete oturttum ve normal bir şekilde oturdu. Umarım düzgün bir şekilde çalışır, şimdi T6 takma zamanı :)

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yardımcı olan herkese teşekkürler. Elimden geldiği kadar düzelttim, milimetrik farklar vardı sadece onların da sorun yaratmayacağını düşünerek sokete oturttum ve normal bir şekilde oturdu. Umarım düzgün bir şekilde çalışır, şimdi T6 takma zamanı :)
Hayırlı olsun dostum senin adına sevindim.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Top Bottom