Kart kırılmasın.Kaş yaparken göz çıkarmayayım sonra?
Kart kırılmasın.Kaş yaparken göz çıkarmayayım sonra?
Evet, anadolu yakasındayım.istanbulda oturuyor musun benım oldugum yerde var adres ve telefon bılgısı verebılırım bende gelırım olmadı konusursuz
ben avrupa yakasındayım ben o zaman sana ozelden ıkı tane bılgısayarcı adres ve ıletısım bılgılerını verırım sen baska bulmazsan gıder konusursunEvet, anadolu yakasındayım.
İyi olur, teşekkürler.ben avrupa yakasındayım ben o zaman sana ozelden ıkı tane bılgısayarcı adres ve ıletısım bılgılerını verırım sen baska bulmazsan gıder konusursun
Geçmiş olsun . İnşALLAH düzeltirsin. Eğer bilgisayarcıya götürürsen , Bilgisayarı götürme . İşlemciyi kutuya kat , işlemciyi tek götür .Evet, anadolu yakasındayım.
Geçmiş olsun . İnşALLAH düzeltirsin. Eğer bilgisayarcıya götürürsen , Bilgisayarı götürme . İşlemciyi kutuya kat , işlemciyi tek götür .
Teşekkür ederim.Allah şifa versin, geçmiş olsun.
Bıçak biraz korkutuyor beni, kalemle yapsam nasıl olur?Evde büyük gösteren gözlük kullanan varsa gözlüğü tak eline meyve bıçağını al. Pinleri yanındaki pine eşit olana kadar doğrult. Mümkünse birisi Bi eliyle İşlemciyi tutsun diğer elinede telefon flaşını açıp tutsun. Sen sadece pine odaklan. Acele etme kendine güven. Kalbini temiz tut yapabilirsin.
Dediğimi unutma sankın! işlemciyi tek götürmen yeterli.Teşekkür ederim.
İkisi aşağı tarafta ortada, ikisi yukarı tarafta ortada. En ötedeleryamulan pinler köşede mi ortalardaki pinlerden mi yamuldu geçmiş olsun bence kendinde halledebilirsin