Neler Yeni

Yardım İşlemcimin Pini Yamuldu

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Yardımcı olan herkese teşekkürler. Elimden geldiği kadar düzelttim, milimetrik farklar vardı sadece onların da sorun yaratmayacağını düşünerek sokete oturttum ve normal bir şekilde oturdu. Umarım düzgün bir şekilde çalışır, şimdi T6 takma zamanı :)
Sevindim sokete oturduysa çalisir o islemci
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalemle mi düzelttin yoksa meyve bıçagı jiletle falan mı

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sevindim sokete oturduysa çalisir o islemci

Kalemle mi düzelttin yoksa meyve bıçagı jiletle falan mı
Meyve bıçağına cesaret edemedim, kalemle hafif hafif yaparak gece ikisini düzelttim. Diğerlerini de sabah erken kalkıp yine kalemle düzelttim :)

Lahana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
yasin çap
geçmiş olsun kardeş. birdahakine umarım daha dikkatli olursun ders olmuştur :)

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
geçmiş olsun kardeş. birdahakine umarım daha dikkatli olursun ders olmuştur :)
Şimdi de aldığım termal macun ezik geldi 🙃 Sorunlar peşimi bırakmıyor bildiğin, sence ne yapayım? 50 tl için uğraşmaya değer mi?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Şimdi de aldığım termal macun ezik geldi 🙃 Sorunlar peşimi bırakmıyor bildiğin, sence ne yapayım? 50 TL için uğraşmaya değer mi?
nasıl ezik geldi t6 nın yanında gelen macundan kullanabileceğin bir miktar kaldıysa kullan

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
nasıl ezik geldi t6 nın yanında gelen macundan kullanabileceğin bir miktar kaldıysa kullan
MX-4 aldım n11'den, ya kargocular macunun üzerinde zıplamış ya da satıcı kullanılmış macun göndermiş de bence kargo yüzünden. Çünkü ürün kapalı pakette geldi paketi açamadım keserek açtım o derece yani. İçinde hâlâ kullanabileceğim macun var da şırıngasına spatulasına falan macun bulaşmış. Şimdi iade etmeye çalışsam şubeye götürmem lazım, satıcı da kargo şirketi de sorumluluk kabul etmeyecek büyük ihtimal tutanak tutturmadığım için geri gönderecek ürünü şubeye. Onca iş yani, en kötü termal macunu kullanır gerisini de atarım :(

bence uğraşmaya değmez bir miktarını kullan gerisini hava almıyacak şekilde sar sonra devam :)
Sarmak mantıklı aslında, teşekkürler.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
MX-4 aldım n11'den, ya kargocular macunun üzerinde zıplamış ya da satıcı kullanılmış macun göndermiş de bence kargo yüzünden. Çünkü ürün kapalı pakette geldi paketi açamadım keserek açtım o derece yani. İçinde hâlâ kullanabileceğim macun var da şırıngasına spatulasına falan macun bulaşmış. Şimdi iade etmeye çalışsam şubeye götürmem lazım, satıcı da kargo şirketi de sorumluluk kabul etmeyecek büyük ihtimal tutanak tutturmadığım için geri gönderecek ürünü şubeye. Onca iş yani, en kötü termal macunu kullanır gerisini de atarım :(

Sarmak mantıklı aslında, teşekkürler.
Geçmiş olsun bence iade etmeyin kullanabildiğiniz kadarını kullanın yoksa çok beklersiniz değişim falan derken

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Bilgisayarcılar en az 50-100 arası alır.ve Yapacağı kesin değil.Kendin düzeltmeye çalış kredi kartı veya iğne ucu cımbız dikkatlice yapmaya çalışırsan olablr.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bilgisayarcılar en az 50-100 arası alır.ve Yapacağı kesin değil.Kendin düzeltmeye çalış kredi kartı veya iğne ucu cımbız dikkatlice yapmaya çalışırsan olablr.
Düzelttim hocam, sokete oturdu bakalım sorunsuz çalışır umarım.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Top Bottom