Spektrumdx3
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Kalemle koparabilirsin, yaptığın hareketi net görmen lazım.Bıçak biraz korkutuyor beni, kalemle yapsam nasıl olur?
Kalemle koparabilirsin, yaptığın hareketi net görmen lazım.Bıçak biraz korkutuyor beni, kalemle yapsam nasıl olur?
Hafif hafif yaparım diye düşünüyordum ama meyve bıçağıyla hafifçe yapsam da olabilir belki.Kalemle koparabilirsin, yaptığın hareketi net görmen lazım.
uç kısımdalarmış daha rahat yaparsın bilgisayarcıda pek farklı bir şey yapmayacak emin olabilirsin he ne olur en fazla kullandığınız aletlerin farkı olacaktırİkisi aşağı tarafta ortada, ikisi yukarı tarafta ortada. En ötedeler
Nasıl yamuluyor onu anlamadım kenardan tuttuysan hiçbir sorun olmaması lazımT6'yı takmaya çalışma fırsatım olmadı daha. Stok soğutucuya yapışmıştı elimle fazla bastırdığım için pinler yamuldu :*
Işlemcinin Bi resmini atsan daha rahat konuşabilirizMaalesef biraz önce T6 takmak için Wraith Stealth soğutucuya yapışmış 3600 işlemciyi çıkarırken 3 pin yamuldu. Aşırı sinirim bozuldu şu an, düzeltilebilir mi bu?
Soğutucu ile beraber çıktı işlemci, işlemciyi yavaş yavaş sağa sola ittirirken fazla kuvvet uygulamışım. Çıktığında birkaç pinin yamulduğunu fark ettimNasıl yamuluyor onu anlamadım kenardan tuttuysan hiçbir sorun olmaması lazım
Bu durumda size soru sorduğum için kusura bakmayın ama bana hâlâ mantıksız geliyor pinlere dokunmadan kenarından asıldığında pinler nasıl yamuluyor onu hiç anlamadımSoğutucu ile beraber çıktı işlemci, işlemciyi yavaş yavaş sağa sola ittirirken fazla kuvvet uygulamışım. Çıktığında birkaç pinin yamulduğunu fark ettim
Işlemcinin Bi resmini atsan daha rahat konuşabiliriz
Yanlardan baskı uyguluyordum, çıkarken pini yamulttum elimle fazla güç uygulayarak.Bu durumda size soru sorduğum için kusura bakmayın ama bana hâlâ mantıksız geliyor pinlere dokunmadan kenarından asıldığında pinler nasıl yamuluyor onu hiç anlamadım
hala soğutucuya yapışık haldemi
Hayır.hala soğutucuya yapışık haldemi
Deneyeceğim hocam, bana da o kadar kötü gelmedi ama her şey yanlış bir hareketime bakar o yüzden korkuyorum biraz. Ne ile yapacağıma da henüz karar veremedim.o kadar kötü durumda değil bence sende düzeltebilirsin