Yardım İşlemcimin Pini Yamuldu

Bak şimdi pinlere belirli Bi açıdan bakınca hepsi tek sırada gözükür oraya bakarak rahatca düzeltebilirsin

T6'yı takmaya çalışma fırsatım olmadı daha. Stok soğutucuya yapışmıştı elimle fazla bastırdığım için pinler yamuldu :*
Nasıl yamuluyor onu anlamadım kenardan tuttuysan hiçbir sorun olmaması lazım

Maalesef biraz önce T6 takmak için Wraith Stealth soğutucuya yapışmış 3600 işlemciyi çıkarırken 3 pin yamuldu. Aşırı sinirim bozuldu şu an, düzeltilebilir mi bu?
Işlemcinin Bi resmini atsan daha rahat konuşabiliriz

Nasıl yamuluyor onu anlamadım kenardan tuttuysan hiçbir sorun olmaması lazım
Soğutucu ile beraber çıktı işlemci, işlemciyi yavaş yavaş sağa sola ittirirken fazla kuvvet uygulamışım. Çıktığında birkaç pinin yamulduğunu fark ettim :(

Soğutucu ile beraber çıktı işlemci, işlemciyi yavaş yavaş sağa sola ittirirken fazla kuvvet uygulamışım. Çıktığında birkaç pinin yamulduğunu fark ettim :(
Bu durumda size soru sorduğum için kusura bakmayın ama bana hâlâ mantıksız geliyor pinlere dokunmadan kenarından asıldığında pinler nasıl yamuluyor onu hiç anlamadım :D

Işlemcinin Bi resmini atsan daha rahat konuşabiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu durumda size soru sorduğum için kusura bakmayın ama bana hâlâ mantıksız geliyor pinlere dokunmadan kenarından asıldığında pinler nasıl yamuluyor onu hiç anlamadım :D
Yanlardan baskı uyguluyordum, çıkarken pini yamulttum elimle fazla güç uygulayarak.

o kadar kötü durumda değil bence sende düzeltebilirsin

o kadar kötü durumda değil bence sende düzeltebilirsin
Deneyeceğim hocam, bana da o kadar kötü gelmedi ama her şey yanlış bir hareketime bakar o yüzden korkuyorum biraz. Ne ile yapacağıma da henüz karar veremedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,319
Üyeler
187,027
Son üye
frostybite
Geri