Neler Yeni

Yardım İşlemcimin Pini Yamuldu

Kneeford

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mete
Tornavidayla denemek bayağı cesaret gerektirir, helal olsun valla ona. Ben kalem ile deneyeceğim bakalım.
Kredi kartı gibi sert bir kart varsa onunla denemen daha iyi olur

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
stok sogutucyu cıkartırken mı ıslemcı pını yamuldu t6 ultrayı takarken mı yamultdun kurdugun cumleyı okurken zorladındım :d

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
07 ile olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pin kırılınca çok zormuş galiba

Kredi kartı kalın olduğu için araya zor giriyor.
kırılırsa bay bay de işlemciye o işlemciyi yapablecek insan tr de yoktur bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Sarı
Tanımadığın bir bilgisayarcıysa. Bilgisayarcı geriye kalanı da yamultur RAM'leri çalıp DDR3 RAM takar. Ekran kartının fanını söker. Sonra da yeni bilgisayar alcan abicim bu yanmış der.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
stok sogutucyu cıkartırken mı ıslemcı pını yamuldu t6 ultrayı takarken mı yamultdun kurdugun cumleyı okurken zorladındım :d
T6'yı takmaya çalışma fırsatım olmadı daha. Stok soğutucuya yapışmıştı elimle fazla bastırdığım için pinler yamuldu :*

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Maalesef biraz önce T6 takmak için Wraith Stealth soğutucuya yapışmış 3600 işlemciyi çıkarırken 3 pin yamuldu. Aşırı sinirim bozuldu şu an, düzeltilebilir mi bu?
Benimde yamulmuştu babam düzeltti.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
T6'yı takmaya çalışma fırsatım olmadı daha. Stok soğutucuya yapışmıştı elimle fazla bastırdığım için pinler yamuldu :*
oww gecmıs olsun bence kendın ugrasma bılgısayarcılara gıt onlar yapsın aman kırarsın sonra daha kotu olur

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Tanımadığın bir bilgisayarcıysa. Bilgisayarcı geriye kalanı da yamultur RAM'leri çalıp DDR3 RAM takar. Ekran kartının fanını söker. Sonra da yeni bilgisayar alcan abicim bu yanmış der.
Farkındayım bunun hocam, o yüzden kendim yapmayı deneyeceğim zaten. Son çare götürürüm bilgisayarcıya.

oww gecmıs olsun bence kendın ugrasma bılgısayarcılara gıt onlar yapsın aman kırarsın sonra daha kotu olur
Sağlam bir bilgisayarcı tanıdığım olsa yarın sabah götürürdüm ilk iş de yok maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Maalesef biraz önce T6 takmak için Wraith Stealth soğutucuya yapışmış 3600 işlemciyi çıkarırken 3 pin yamuldu. Aşırı sinirim bozuldu şu an, düzeltilebilir mi bu?
Umarım çabucak düzeltirsiniz, çok üzüldüm bu konulardan anlamıyorum ama İnşallah güzel bir sonuç alırsınız, çok geçmiş olsun umarım düzelir çabucak :(

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Umarım çabucak düzeltirsiniz, çok üzüldüm bu konulardan anlamıyorum ama İnşallah güzel bir sonuç alırsınız, çok geçmiş olsun umarım düzelir çabucak :(
Teşekkürler.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
Farkındayım bunun hocam, o yüzden kendim yapmayı deneyeceğim zaten. Son çare götürürüm bilgisayarcıya.

Sağlam bir bilgisayarcı tanıdığım olsa yarın sabah götürürdüm ilk iş de yok maalesef.
istanbulda oturuyor musun benım oldugum yerde var adres ve telefon bılgısı verebılırım bende gelırım olmadı konusursuz

Top Bottom