Bu ses coil whine mı ?

o zaman yüksek ihtimal coil whine sesi seni oyun oynarken rahatsız ediyor mu etmiyorsa bir sıkıntı olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60 70 arasındaysa bu ses normal
hocam işte sisteme gelen yük arttıkça bu ses daha da şiddetleniyor.

o zaman yüksek ihtimal coil whine sesi seni oyun oynarken rahatsız ediyor mu etmiyorsa bir sıkıntı olmaz

60 70 arasındaysa bu ses normal
kulaklıktayken bir problem yok ama kulaklıksız oynayınca oyun zevki zehir oluyor.

Sistem yüke girdiği zaman oluşuyor,videoda ekran kartının sesi biraz bastırmış ama videonun sonunda kulaklıkla dinlerseniz anlarsınız.İnce bir tıss sesi var.Videoda aşırı belli olmasa da pcden 1m uzaklıktan falan o tıslama çok fark ediliyor.
Sistem parçalarım imzamda yazıyor
EDİT: kasa kapağı açılmış hali
Evet aynı model ben de var o ses coil whine

Dostum coilwhine kötü bir şey değil bir zararı yok bütün kartlarda var sadece kimisi az kimisi çok ses verir. Ben Asus 2070 S kullanıyorum Yan kapağı açınca oyundayken aynı ses bendede var alt tab a masaüstüne dönünce kesiliyor.
Oyun içerisnde sürekli alt tab ile masaüstüne dön oyuna dön bak bakalım oyunda eğer vızıldıyorsa coilwhine

Evet aynı model ben de var o ses coil whine
hocam ekran kartı dereceniz kaç oluyor ? full yükte oto fanda 78-79 görüyor.Kasam mesh olmasında rağmen

Dostum coilwhine kötü bir şey değil bir zararı yok bütün kartlarda var sadece kimisi az kimisi çok ses verir. Ben Asus 2070 S kullanıyorum Yan kapağı açınca oyundayken aynı ses bendede var alt tab a masaüstüne dönünce kesiliyor.
Oyun içerisnde sürekli alt tab ile masaüstüne dön oyuna dön bak bakalım oyunda eğer vızıldıyorsa coilwhine
hocam dediğim gibi sistem yüke girdiği zaman oluyor örnek mesela cut secene sahnelerinde falan ses gidiyor,kullanım az olduğu için,coil whine problem etmem ama işte hocam kulaklık takmadan 3A oyunları oynayamıyorum.

sesi rahatsız ediyorsa diyeceğim bir şey yok. Ama inan bana ben kasanın yan kapağını açsam bile kulaklık varken içerden biri bağırsa bile duymuyorum. zaten kulaklıksız oyun oynamıyorum.

Seninki süper modeli mi

Doğru bu ses coil vızıldamasıdır. Ama kabul edilir sınırlar içersinde oldukça düşük seviyede

Geri