Arkadaşlar merhaba öncelikle yaklaşık 2 senedir aynı laptopu kullanıyorum. Harddiskim bozuktu ve onu değiştirdim belki onun yüzünden mavi ekran veriyordur diye ama maalesef sorun hala devam ediyor. Sizce bu sorun neden yaşanıyor?
herhangi bişeyden olabilir güncellediğin bi driverdan güncellediğin windows sürümden bilgisayarın parçalarındanArkadaşlar merhaba öncelikle yaklaşık 2 senedir aynı laptopu kullanıyorum. Harddiskim bozuktu ve onu değiştirdim belki onun yüzünden mavi ekran veriyordur diye ama maalesef sorun hala devam ediyor. Sizce bu sorun neden yaşanıyor?
Windowsu kendi sitesi üzerinden hem rufus ile USB ye yazdırdım hemde direkt Media Creation Tool ile yazdırdım her iki türlü de sorunum hala devam ediyor.herhangi bişeyden olabilir güncellediğin bi driverdan güncellediğin windows sürümden bilgisayarın parçalarından
Ama Windows açıldığında Windows update açıldığında veya driver güncellerken daha çok yaşıyorumherhangi bişeyden olabilir güncellediğin bi driverdan güncellediğin windows sürümden bilgisayarın parçalarından