- Reaksiyon skoru
- 7,412
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bilader ne fanboyluk yaptım konuma gelip dışkılıyorsunuzFanboyluğuna gıcık oluyoruz napalım![]()
bilader ne fanboyluk yaptım konuma gelip dışkılıyorsunuzFanboyluğuna gıcık oluyoruz napalım![]()
ne yazdım ki? sadece sorun yok demen yanlış dedim başka bir şey demedim?Ama yazdığın şeyin anlamı o.
işinize gelince düzgün postAdam ilk kez düzgün post atmış bence de baltalamayın![]()
İmzanda (2x) yazıyor bu arada ram kısmında 2x8 yaz bence çok tilt ediciişinize gelince düzgün post![]()
benim 5700XT nin yüzü gülecek tabi işime geliyorişinize gelince düzgün post![]()
Keşke Nvidia Ve Amd Ortak Bir Ekran Kartı Yapsa
bence amd yi övmebilader ne fanboyluk yaptım konuma gelip dışkılıyorsunuz
Gelmemesi sacma olur çünkü çekirdekleri variyide 3.0 2000 serisine gelmez ki
Sadece yeni seriye göre fark olur diye düşünüyorumGelmemesi sacma olur çünkü çekirdekleri var
zaten DLSS 3.0. ne duyuruldu ne sızdırıldı. DLSS 2.1 var o da gelecektirGelmemesi sacma olur çünkü çekirdekleri var
bencedeKeşke Nvidia Ve Amd Ortak Bir Ekran Kartı Yapsa
RtX Olabilir seri
Yok amd driver sorunlu yok nvidia şöyle tartışması bir nebze olsun azalır
bencede
çok çok çok çok çok çok çooook zor. böyle bir şey olursa dünyanın sonu geliyor demektir.bencede
2000 serisine her şey getirilirse 3000 serisi satışları baltalanır 3000 alacak adam dicekki kart güçlü rtxi iyi ve 3.0 dlss var diyip alıcakGelmemesi sacma olur çünkü çekirdekleri var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sadece yeni seriye göre fark olur diye düşünüyorum