sanırım 1.yi alıcam teşekkür ederimbütçede limit yok galiba
o zaman ilk olarak bunu:
2. olarak da bunu öneririm:![]()
Disk Kablosu Fiyatları - GittiGidiyor
Disk Kablosu modelleri en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Harddisk kablosu ve tüm disk kabloları ücretsiz kargo fırsatıyla sizleri bekliyor.www.gittigidiyor.com
![]()
Diğer Bilgisayar Bileşeni Modelleri ve Fiyatları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
varda sen hiç bir şey belirtmemişsin ne bütçeni neden kaç tane fan takacağınısanırım 1.yi alıcam teşekkür ederim
şaka bi yana maks 50 veya 100 liraya yok mu ya
pardonvarda sen hiç bir şey belirtmemişsin ne bütçeni neden kaç tane fan takacağını
sen bunları belirt ki biz de sana o kriterlere sahip bir öneride bulunalım
2 fan takıcam bu aradavarda sen hiç bir şey belirtmemişsin ne bütçeni neden kaç tane fan takacağını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
la o değilde 9.999,95 TL fan çoğaltıcısımı olur la![]()
kasada toplam 4 fan var ekstra 2 tane de ben takıcamvarda sen hiç bir şey belirtmemişsin ne bütçeni neden kaç tane fan takacağını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
la o değilde 9.999,95 TL fan çoğaltıcısımı olur la![]()
hocam kasa toplam 7 fan alabiliyor zaten ucuz olanı alayım ben çok sağol çok yardımcı oldun iyi gecelero fiyata bunu öneririm
ilerde 2 adet fan daha takabilirsin
yok sadece 2 adet olsun diyorsan al bunu gitsin ama 2. attığımı alırsan biraz kablo karmaşası olur gibi
rica ederimhocam kasa toplam 7 fan alabiliyor zaten ucuz olanı alayım ben çok sağol çok yardımcı oldun iyi geceler
hocam anakarta zarar vermez dimi bu psudan güç çekenler falan varmış onlardan mı buo fiyata bunu öneririm
ilerde 2 adet fan daha takabilirsin
yok sadece 2 adet olsun diyorsan al bunu gitsin ama 2. attığımı alırsan biraz kablo karmaşası olur gibi
yok vereceğini sanmıyorumhocam anakarta zarar vermez dimi bu psudan güç çekenler falan varmış onlardan mı bu
4 kablo 4 pinli sizin anakartınızda kide 4 pinlidiry
yorumlarda 4 pin biri 3 pin yazan biri var 2 fanıda kullanabilir miyim?
bu fan 3 pin dimi4 kablo 4 pinli sizin anakartınızda kide 4 pinlidir
3 pinli fan takarsan sıkıntı olacağınız sanmıyorum
b
bu fan 3 pin dimi