Valorant Nasıl Olur?

TheTitanN

80+
Reaksiyon skoru
131
bu oyun sizce ortalığı karıştırıcakmı yoksa apex legends gibi başta çok fazla kişiye ulaşıp daha sonralarında bu etkiyi kaybedermi bence oyun göründüğü kadarıyla güzele benziyor ama csgo nun yerini alacak kadar iyi mi? orası tartışılır ancak bence csgo bir süre yerinden eder ondan sonra tekrar cs zirveye ulaşır diye düşünüyorum

CS:Go ismi bile yeter , Apex icinde ayni sey söylendi:) Oynanmaz değil oynanir ama suan kadar ilgi olmasi imkansız. Balon gibi olucaktir

her yeni çıkan oyun gibi 2 3 ay çok oyuncusu olacak sonra azalacak bence

bu oyun sizce ortalığı karıştırıcakmı yoksa apex legends gibi başta çok fazla kişiye ulaşıp daha sonralarında bu etkiyi kaybedermi bence oyun göründüğü kadarıyla güzele benziyor ama csgo nun yerini alacak kadar iyi mi? orası tartışılır ancak bence csgo bir süre yerinden eder ondan sonra tekrar cs zirveye ulaşır diye düşünüyorum
amaç yerinden almak değil bence farklı oynanış var birbirlerine çok etki etmiyebilir cs oynayan valorantı beğenirse 2 sinide oynar ve uzun seneler devam eder diye düşünyorum yeni bir çok şey getirilebilir.

Sistem gereksinimleri oldukça düşük, bu sebeple oldukça geniş bir kitle bu oyunu oynayabilecek.
Bence bu oyun popülaritesini kaybetmez.

Oyun Çıktığında Patlıyacak Twitch Yayıncıları Falan Hep Volorant Oynuyacak Sonra İse Cs:go Güncelleme İle Oyunu Toparlıyacak Ama Oyun Oynanır Ginede Sevende Olur Ama Bir Cs:go Etkisi Yaparmı Bilmem

Ya oyun görsel açıdan güzel lol un fps nişancı oyunu diyebilirim valorant oynanır mı? Bence oynanır hem ücretsiz hemde görselliği güzel bir oyun dediğim gibi ama böyle uzun süre oynadığın zaman can sıkıcı olabilir ve göz yorabilir seslendirmeleri güzel yapmışlar ama seslendirmelerin her zaman girmesi dikkat dağıtabilir araya çok fazla seslendirme eklemişler buda benim için eksi ama güzel bir oyuna benziyor.

Sistem Gereksinimlerinin Düşük Olduğunu Ve Oyun Daha Yeni Olduğundan Yani Herkesin Aynı Şartlarda Oyuna Başlayacak Olmasını Düşünürsek Apex Kadar Etkisini Kaybetmez. Ancak Bir CS:GO Olamayacağı Ortada. Oyunu Nasıl Geliştireceğin De Önemli. Yeni Oyun Modları Vs. Gelirse Düşünülebilir.

Oyun Çıktığında Patlıyacak Twitch Yayıncıları Falan Hep Volorant Oynuyacak Sonra İse Cs:go Güncelleme İle Oyunu Toparlıyacak Ama Oyun Oynanır Ginede Sevende Olur Ama Bir Cs:go Etkisi Yaparmı Bilmem
Bence yapmaz çünkü csgo gerkçeçilik üzerine yapılmış bir oyun ve göz yoran detayları yok bu yüzden o efsaneyi geride bırakmaz bence

Hocam yayıncılar , sosyal medyadaki platformlar poh pohlarsa csgoyu , pubgyi geçer. Göz zevki çok yüksek kankam valorantta efektler acayip konusu farklı, maplar farklı . Yani riot yapmış yapıcanı. Valve düşünsün artık . Lolün dotayı deştiği gibi valorantta deşer. Valve ayağını denk alıcak artık :) Yoksa hapı yutar

Valla hocam 3 gündür drop düşürmeye çalışıyorum yayınlardan Düşmedi hala
Oyun güzele benziyor fakat CS:GO yu tahtından indirmek öyle kolay iş değil

Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,217,314
Üyeler
197,175
Son üye