Da-3 sistem geldi , işlemci ısınma sorunu.

İslemci faninin ara gazi verme olayi sizde de var mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Surekli bir şekilde hizlaniyor fan ve yavasliyor
bende başka soğutucu var ama sende öyle yapıyosa bide 4.1 ghz yap voltajı 1. 2 ver dene bakalım yada 4.1 ver 1.1 dene bakalım nasıl olacak deneme yanılma ile yapacaksın bunları

bende başka soğutucu var ama sende öyle yapıyosa bide 4.1 ghz yap voltajı 1. 2 ver dene bakalım yada 4.1 ver 1.1 dene bakalım nasıl olacak deneme yanılma ile yapacaksın bunları
Diger arkadasin yaptığı gibi 4.2 ve 1.22 yaptım devam ediyor. Mouse u hareket ettiyorum masaüstünde. Fan hemen coşuyor.

Siz ne kullaniyorsunuz soğutucu

Diger arkadasin yaptığı gibi 4.2 ve 1.22 yaptım devam ediyor. Mouse u hareket ettiyorum masaüstünde. Fan hemen coşuyor.

Siz ne kullaniyorsunuz soğutucu
arctic freezer 34 duo esports. sen benim dediğimi yap dene 4.1 yap 1.1 ver , 4.2 yap 1.250 ver yada 4 . 3 yap 1.3 ver

arctic freezer 34 duo esports. sen benim dediğimi yap dene 4.1 yap 1.1 ver , 4.2 yap 1.250 ver yada 4 . 3 yap 1.3 ver
bunu yaptığın zaman CBP kapanması gerekiyor zaten otonatik

UV yapmayı deneyebilirsiniz.

1.1V 4.1Ghz-4.2Ghz

bunu yaptığın zaman CBP kapanması gerekiyor zaten otonatik

Sizin uv ayarlariniz nedir acaba?

BIOS tan yapmak mı daha iyidir yoksa ryzen master mı ? henüz pc elime ulaşmadı ama her r5 3600 de oluyomu bu durum yoksa yaşamayan arkadaşlar da var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri