CyberPunk 2077 resmi sistem gereksimleri

Rx580 ler ultrada 60 fps üstü alacaksa ya grafikler bekledigim kadar iyi değil ya da bu tablo yanlış

Resmi açıklama, RX 580 ultra ayarda 60 FPS üstü alamaz herhalde, ama RX 580 yüksek ayarlar için yetecek diyor.

Rx580 ler ultrada 60 fps üstü alacaksa ya grafikler bekledigim kadar iyi değil ya da bu tablo yanlış
anahtar kelime
OPTİMİZASYON
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Araştırmadan neden cevap yazıyorsun kendi bilgisayarımdaki kartı benden daha mı iyi bileceksin.
yazdım özür diledim ama kabul edeyim çok saçma bir kartmış 3gb zaten saçma

Rtx 2060 ile dlss açıp oynayabilir miyim ?

Önerilen ayarlar medium-high karışımı +60 fps için oluyor genelde .

Evet.

O zaman ultra ayar 30 FPS verir gibi.

First Person oyunlarda 30 FPS çok sağlıklı olmuyor genelde. Kişinin alışkanlıklarına göre değişir bu tabii ki fakat 50FPS üstü daha akıcı bir deneyim sunuyor bence.

First Person oyunlarda 30 FPS çok sağlıklı olmuyor genelde. Kişinin alışkanlıklarına göre değişir bu tabii ki fakat 50FPS üstü daha akıcı bir deneyim sunuyor bence.

Bana kalırsa 30 FPS yetiyor.

GTA San Andreas'ı farkına varmadan 20-25 FPS arası oynayıp bitirdim, gayet akıcı geldi bana.

Bana kalırsa 30 FPS yetiyor.

GTA San Andreas'ı farkına varmadan 20-25 FPS arası oynayıp bitirdim, gayet akıcı geldi bana.

tabii ki kişinin alışkanlıklarına göre değişiyor bu olay. Ben 30-35 FPS veriyor diye Witcher3 oynayamamıştım. Aynı şekilde CS:GO 40 FPS zulüm gibi geliyor bana. 1-2 ay 30FPS oynamaya alışsam diğer oyunlarda da bu FPS değerleri sorun olmaz.

tabii ki kişinin alışkanlıklarına göre değişiyor bu olay. Ben 30-35 FPS veriyor diye Witcher3 oynayamamıştım. Aynı şekilde CS:GO 40 FPS zulüm gibi geliyor bana. 1-2 ay 30FPS oynamaya alışsam diğer oyunlarda da bu FPS değerleri sorun olmaz.

Bu önerilen ayarlar high ayarlarda 60 FPS ve üstü için oluyormuş genelde.

Bu önerilen ayarlar high ayarlarda 60 FPS ve üstü için oluyormuş genelde.

Hocam ilk 1-2 ay bence oyundan beklentiyi düşür. Mükemmel bi optimizasyonla çıkmayabilir. Zamanla güncellemelerle düzeltilir. Yeni nesil oyunlar yarım çıkıyor genelde.

Hocam ilk 1-2 ay bence oyundan beklentiyi düşür. Mükemmel bi optimizasyonla çıkmayabilir. Zamanla güncellemelerle düzeltilir. Yeni nesil oyunlar yarım çıkıyor genelde.

Şuan sistemim yok :D

O yüzden bana problem yok.

Ama RX 580 ile falan high ayarlarda rahatça oynayabileceğiz gibi.

Geri