Sizce iyi midir bu parçalar ?

Reaksiyon skoru
1,783

Bu iki ürünü almayı düşünüyorum termal macun öneriliyor biliyorum ama kasayı çok bilmiyorum aklımda aercool airhawk duo vardı ama aileme çok yüklenmek istemiyorum sizce kasa iyi midir şu özellikleri olsun yeter:
-2000 ve 3000 serisi veya 3 fanlı ekran kartlarının sığması
-Kule tipi ve 240mm sıvı soğutucuların uyması
-E-Atx e kadar anakart desteği
-İyi soğutma ve kablolaması iyi olsa yeter ilahi RGB olacak şöyle böyle olacak değil şu özellikleri karşılasın dümdüz kasa bile olsa kabul ama 500 TL bütçesini aşmasa iyi olur

Saydığın özellikler için bence bi Airhawk Duo gider. Attığın kasa pek bir iyi değil. Yada Mb511 ARGB

Bu iki ürünü almayı düşünüyorum termal macun öneriliyor biliyorum ama kasayı çok bilmiyorum aklımda aercool airhawk duo vardı ama aileme çok yüklenmek istemiyorum sizce kasa iyi midir şu özellikleri olsun yeter:
-2000 ve 3000 serisi veya 3 fanlı ekran kartlarının sığması
-Kule tipi ve 240mm sıvı soğutucuların uyması
-E-Atx e kadar anakart desteği
-İyi soğutma ve kablolaması iyi olsa yeter ilahi RGB olacak şöyle böyle olacak değil şu özellikleri karşılasın dümdüz kasa bile olsa kabul ama 500 TL bütçesini aşmasa iyi olur
kasa güzel 360mm sıvı soğutma desteği filan var güzel alınabilir zaten mx4 e dencek laf yok çok iyi

Saydığın özellikler için bence bi Airhawk Duo gider. Attığın kasa pek bir iyi değil. Yada Mb511 ARGB
Yani onu düşünüyorum ama bu modelide önerdiler kararsız kaldım

İki model var önü cam olan birde mesh olan ikisi arasında fark olur mu soğutma olarak
Kesinlikle deep cool matrexx 55 mesh al sade çık mesh hava akış iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 adet argb fan var

Kesinlikle deep cool matrexx 55 mesh al sade çık mesh hava akış iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 adet argb fan var
Zaten aklımda bu da varda ama çoğu kişi aercool daha iyi diyor aşırı arada kaldım

Hocam şuanda elimde olsa bu kasaya geçmek isterdim harbi diyorum normalde Nzxt h200 istiyordum ama bu ayrı güzel
Yani bencede güzel ama aşırı kararsızım hem yakında 2060,t6 ultra gibi parçalar alacam hemde şuanki kasam rx580 im 88 i görüyor baya bazen kapanıyor aşırı sıcaktan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,000
Üyeler
186,703
Son üye
BrnSFR
Geri