İSS'ler VS Atıyor. / TT Vs. Superonline

ISS Tercihi

• Türk Telekom VDSL2 İle Devam Et.

Oylar: 4 36.4%
  • Superonline Fiber İçin Geleceği Düşünerek Başvuruda Bulun

Oylar: 7 63.6%

• Oy kullanan toplam üye
    11

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Şimdi İki Seçeneğim Var. Ama önce şu bilgileri vermem lazım.
daha 1.5 Yıllık Bir türk telekom vdsl2 taahhüdüm var. Tahmini Cayma bedeli sorduğumda Max. 1500TL olacağını söylediler. ben de bu parayı veremem.
Gelelim Seçeneklere.
Ya VDSL2 Kullanmaya Devam Edeceğim.
Ya da 1.5 Yıl Sonra Bitecek Olan Taahhüdü Düşünerek Şimdiden Superonline Fiber Altyapı Başvurusu Yapacağım.
Başvuru İçin gerekli şeyleri dibine kadar biliyorum.
Sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mevcut VDSL2 Değerlerim.
Ekran Görüntüsü (46).png

daha 1.5 Yıllık Bir türk telekom vdsl2 taahhüdüm var. Tahmini Cayma bedeli sorduğumda Max. 1500TL olacağını söylediler. ben de bu parayı veremem.
Gelelim Seçeneklere.
Ya da 1.5 Yıl Sonra Bitecek Olan Taahhüdü Düşünerek Şimdiden Superonline Fiber Altyapı Başvurusu Yapacağım.
Sizce?

Mevcut VDSL2 Değerlerim.Alıntıyı görüntüle
Şu an fiber değil mi?

Gelelim Seçeneklere.
Sizce?

Mevcut VDSL2 Değerlerim.Alıntıyı görüntüle
Bende Superonlinedan ayrılmak için 1,5 tahaddüt var
internet hızları iyi ama pişmanım aylık 120 tl vermekten
Bence Superonline son tercih edecek yer olsun

sonraki seçeceğim yer millenicom olacak orası KESİN

Son düzenleme:
Hızın iyi zaten, arkadaşım 4 megabit kullanıyor, 50 mbps çok iyi bir sonuç haline şükret, boş maceralara da girme bence.

Şu an fiber değil mi?
değil. vdsl2.

Türk Telekom'la sıkıntı yaşamıyorsan böyle maceralara gerek yok, devam et kullanmaya.
yani sıkıntı yaşamıyorum evet. tek sorun 100mbps. zorlamak istiyorum ama 87'nin üstüne çıkmıyor. ama bunu genel müdürlüğe iletirsem belki 100mbps destekli hale getirebilirler. öyle yapanı gördüm.

değil. vdsl2.

yani sıkıntı yaşamıyorum evet. tek sorun 100mbps. zorlamak istiyorum ama 87'nin üstüne çıkmıyor. ama bunu genel müdürlüğe iletirsem belki 100mbps destekli hale getirebilirler. öyle yapanı gördüm.
Ben fiber kullanıyorum. İnanılmaz hızlı ! Hiçbir sorun yaşamıyorum , sıkıntı yoksa devam et.

Kablonet hepsine fatalty atar.

Şuan bende de tt var altyapımın fiber destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım?

Türk Telekom VDSL2 100 MBps kullanıyorum çok memnunum türk telekomdan bence kal

Hızın iyi zaten, arkadaşım 4 megabit kullanıyor, 50 mbps çok iyi bir sonuç haline şükret, boş maceralara da girme bence.
amacım boç macera değil. siteyi yöneticiyle ortak yönetiyoruz sayılır. ben kullanmasam bile başkası kullanır. sadece benim işime değil 58 dairenin. ekstradan birçok binanın işine yarar diye demiştim.

Türk Telekom VDSL2 100 MBps kullanıyorum çok memnunum türk telekomdan bence kal
100mbps kullanıyorsun. speedtest sonucunu atar mısın lütfen.

Türktelekomdan nefret ederim gelen ekip modem kurulumunu yaptı akşama gelir internet dediler 3 gün oldu şimdi 2 gün sonraya ekip gelecek diyorlar :rolleyes:

Şuan bende de tt var altyapımın fiber destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım?
kapsama haritası bakıma alındı. 2 hafta daha sürecek dediler. en doğru şekilde öğrenmenin yolu. eğer yalın internet kullanıyorsan türm telekom online işlemler uygulamasında telefon numarası yazacak. o telefon numarası senin bağlı olduğun ankastre kutunun telefon numarası. onu türknetin sorgulama kısmına girebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,736
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca
Geri