RAM Uyuşmazlığı Yardım !

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba aynı ramden iki adet aldım aynı seri aynı kodlu ama birisi SK Hynix çip Öbürü Samsung bilgisayar açıldı dual çalışıyorlar herhangi bir sorun oluşurmu?

Merhaba aynı ramden iki adet aldım aynı seri aynı kodlu ama birisi SK Hynix çip Öbürü Samsung bilgisayar açıldı dual çalışıyorlar herhangi bir sorun oluşurmu?
Kapanma vs olmuyorsa sorun yok oyunlara girerek sistemini sinayabilirsin

Overclock yapana kadar farkı görmezsin heralde.
Birini ince hesaptan aldım öbürünü ikinci el bir adamdan aldım ama kodları falan vesaire aynı mhz cl değerleri sadece çip farkı var ben şimdi iade ediyimmi yoksa kullanmalımıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kapanma vs olmuyorsa sorun yok oyunlara girerek sistemini sinayabilirsin
Deneyeceğim teşekkürler.

Birini ince hesaptan aldım öbürünü ikinci el bir adamdan aldım ama kodları falan vesaire aynı mhz cl değerleri sadece çip farkı var ben şimdi iade ediyimmi yoksa kullanmalımıyım?

Deneyeceğim teşekkürler.
Kullanabilirsin problem çıkartacağını sanmam

Donanım arşivinin farklı tanker ile ilgili videosu var MHz ları aynı yapıyor atıyorum biri 3000 biri 3200 ikisinde 3000 e sabitleyip kullanıyor

memtest86 ile test yap

zamanın yoksa memtest64 ilede yapabilirsin

Donanım arşivinin farklı tanker ile ilgili videosu var MHz ları aynı yapıyor atıyorum biri 3000 biri 3200 ikisinde 3000 e sabitleyip kullanıyor
bunların mhz cl falan hepsi aynı sadece çip farklı :)

memtest86 ile test yap

zamanın yoksa memtest64 ilede yapabilirsin
windowsun kendi testini yaptım bir sorun yok dedi onuda yapıcam gece teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,684
Üyeler
188,636
Son üye
Katana34
Geri