Kapanma vs olmuyorsa sorun yok oyunlara girerek sistemini sinayabilirsinMerhaba aynı ramden iki adet aldım aynı seri aynı kodlu ama birisi SK Hynix çip Öbürü Samsung bilgisayar açıldı dual çalışıyorlar herhangi bir sorun oluşurmu?
Birini ince hesaptan aldım öbürünü ikinci el bir adamdan aldım ama kodları falan vesaire aynı mhz cl değerleri sadece çip farkı var ben şimdi iade ediyimmi yoksa kullanmalımıyım?Overclock yapana kadar farkı görmezsin heralde.
Deneyeceğim teşekkürler.Kapanma vs olmuyorsa sorun yok oyunlara girerek sistemini sinayabilirsin
Kullanabilirsin problem çıkartacağını sanmamBirini ince hesaptan aldım öbürünü ikinci el bir adamdan aldım ama kodları falan vesaire aynı mhz cl değerleri sadece çip farkı var ben şimdi iade ediyimmi yoksa kullanmalımıyım?
Post automatically merged:
Deneyeceğim teşekkürler.
Sorun yaratmazMerhaba aynı ramden iki adet aldım aynı seri aynı kodlu ama birisi SK Hynix çip Öbürü Samsung bilgisayar açıldı dual çalışıyorlar herhangi bir sorun oluşurmu?
memtest86 ile test yapMerhaba aynı ramden iki adet aldım aynı seri aynı kodlu ama birisi SK Hynix çip Öbürü Samsung bilgisayar açıldı dual çalışıyorlar herhangi bir sorun oluşurmu?
bunların mhz cl falan hepsi aynı sadece çip farklıDonanım arşivinin farklı tanker ile ilgili videosu var MHz ları aynı yapıyor atıyorum biri 3000 biri 3200 ikisinde 3000 e sabitleyip kullanıyor
windowsun kendi testini yaptım bir sorun yok dedi onuda yapıcam gece teşekkürler.memtest86 ile test yap
Post automatically merged:
zamanın yoksa memtest64 ilede yapabilirsin
bir şey olmaz tak gitsinbunların mhz cl falan hepsi aynı sadece çip farklı
Post automatically merged:
windowsun kendi testini yaptım bir sorun yok dedi onuda yapıcam gece teşekkürler.