Teknobiyotik teknik servis

Aikmy^

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
203
Ekran kartımdan çok fazla ses ve ısı artışı alıyordum ekstradan oyunlarda donma kapanma vs olmaya başladı teknik servise gönderdim sizce hiçbir şeyi yok gibi yorumlarda bulunup geri gönderirler mi ?
ekran kartım: Asrock rx580

Ekran kartımdan çok fazla ses ve ısı artışı alıyordum ekstradan oyunlarda donma kapanma vs olmaya başladı teknik servise gönderdim sizce hiçbir şeyi yok gibi yorumlarda bulunup geri gönderirler mi ?
elbet test yapıp gönderirler ya da yenisini
baktın aynı o zaman olaylar değişir

kaç aydır sende termal macun yenilemesi yapabilirsin uzun süredir sendeyse

Teknobiyotik teknik servis çok sinirli valla :d

kaç derece oluyor

bende teknobiyotikten alıcağım alacağım sistem 9550 tl bir sıkıntı olmaz umarım ya ekran kartın gelince ne oluğ ne bitmiş yazabilir misin

bende teknobiyotikten alıcağım alacağım sistem 9550 TL bir sıkıntı olmaz umarım ya ekran kartın gelince ne oluğ ne bitmiş yazabilir misin
Asrock'ın ekran kartları ısınıyor genellikle. Stok halde iyi bir kasada bile "phantom gaming" modeli 80 dereceleri görüyor, bence fazla. Teknobiyotik site olarak güvenilirdir, sıkıntı yaşayacağınızı sanmam. En güveniliri Sinerji ama bana kalırsa yani en az sorun çıkaranı diyeyim, yoksa ikisi de güvenilir.

Asrock'ın ekran kartları ısınıyor genellikle. Stok halde iyi bir kasada bile "phantom gaming" modeli 80 dereceleri görüyor, bence fazla. Teknobiyotik site olarak güvenilirdir, sıkıntı yaşayacağınızı sanmam. En güveniliri Sinerji ama bana kalırsa yani en az sorun çıkaranı diyeyim, yoksa ikisi de güvenilir.
ekran kartım phamtom gaming sessiz modu var fsn ayarında aktifleştirdiğim halde bayağı gürültü oluyordu

galax 2070 super ex gamer
asrock b450m pro4
ryzen 5 3600x
adata xpg sx8200 pro
adata d41 2x8
dark guardian pro
aerocool aero white 650w sence güzel mi?

ekran kartım phamtom gaming sessiz modu var fsn ayarında aktifleştirdiğim halde bayağı gürültü oluyordu
Evet malesef o model ısınıyor, gürültüsü coil whine olabilir veya fanlar hızlı döndüğündendir. Ekran kartı şu an sizde mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,193
Üyeler
189,572
Son üye
ntcbk2k
Geri