300TL'ye gaming klavye önerisi?

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar anti-ghosting olsun birde rgb olması hiç önemli değil size bırkıyorum ama mutlimedya tuşları olsun birde mümkünse mekanik klavye olsun benim aklımda şu anlık gamepower ogre var kullanan varsa onun hakkında da yorum yazarsa sevinirim

Arkadaşlar anti-ghosting olsun birde RGB olması hiç önemli değil size bırkıyorum ama mutlimedya tuşları olsun birde mümkünse mekanik klavye olsun benim aklımda şu anlık gamepower ogre var kullanan varsa onun hakkında da yorum yazarsa sevinirim
gamepower ogre nin rgb modelini öneririm ya da saber rgb var o da güzel

Biraz titizim zaten temizlerim düzenli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

saber de bilek desterği yok birde saber sadece gösteriş için kasası ogre kadar sağlam değil bide piyasa red switchleri 350 lerde
evet ama benim bilek destekli klavyem var bilek desteğini kullanınca ya da kullanmayınca bir fark yaşamıyom ne gerek var

evet ama benim bilek destekli klavyem var bilek desteğini kullanınca ya da kullanmayınca bir fark yaşamıyom ne gerek var
Ben çizgi roman çeviri vs de yapacağım yazni yazı ile işim uzun uzun sürecek(8 saat civarları) çok lazım oluyor ve adam akıllı kullanmak gerek dirseğini koyarsan bi bok olmaz mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,925
Üyeler
194,742
Son üye
muratdeniz42
Geri