numlocksuz mekanik klavye önerisi

Redragon usas alabilirsin aşırı memnunum klavyeye istediğin gibi renk atayabiliyorsun mesela a tuşuna kırmızı b ye yeşil vb programı yok tuş kombinasyonu üzerinden yapılıyor 1.5 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok ve türkçe klavye i harfi falab baskılı değil ve büyük enter yakında uzun kullanım rehberi yapıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redragon usas alabilirsin aşırı memnunum klavyeye istediğin gibi renk atayabiliyorsun mesela a tuşuna kırmızı b ye yeşil vb programı yok tuş kombinasyonu üzerinden yapılıyor 1.5 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok ve türkçe klavye i harfi falab baskılı değil ve büyük enter yakında uzun kullanım rehberi yapıcam
Ama tek sevmediğim özelliği blue switch olması redragon tr'de red switch ürün bulunmuyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama tek sevmediğim özelliği blue switch olması redragon tr'de red switch ürün bulunmuyor
Blue switch olması rahatsız ediyormu?

Blue switch olması rahatsız ediyormu?
Aslında beni rahatsız etmiyor yatak odası yakındaysa evet ses gidebiliyor ama ne yakın ne uzaksa ses gitmez yakındaysa kapıyı kapar oynarsın ses gitmez

Benim hem yakında yatak odası var, hemde odamda annem oluyo ve klavyeyle arasındaki mesafe ya 10cm var ya yok, başı şişer herhalde
Evet sıkıntı olur ses çıkıyor başı şişebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,212
Üyeler
188,386
Son üye
Radcaai
Geri