Eminertekin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,563
gümrük ücreti dahil değilmişo klavyeyi sepete ekleyip bak fiyatına![]()
gümrük ücreti dahil değilmişo klavyeyi sepete ekleyip bak fiyatına![]()
nerede yazıyor kigümrük ücreti dahil değilmiş![]()
sepette yazıyor 80tl gümrük die 60tl de kargosu varmış :Cnerede yazıyor ki
sen dahil değil diyosun dahil iştesepette yazıyor 80tl gümrük die 60tl de kargosu varmış :C
sepete ekledinde dahil oluyorsen dahil değil diyosun dahil işte
merhaba bu redragon baya hoşuma gitti nerden aldın acaba klavyeyi ??sen dahil değil diyosun dahil işte
Ama tek sevmediğim özelliği blue switch olması redragon tr'de red switch ürün bulunmuyorRedragon usas alabilirsin aşırı memnunum klavyeye istediğin gibi renk atayabiliyorsun mesela a tuşuna kırmızı b ye yeşil vb programı yok tuş kombinasyonu üzerinden yapılıyor 1.5 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok ve türkçe klavye i harfi falab baskılı değil ve büyük enter yakında uzun kullanım rehberi yapıcam
Blue switch olması rahatsız ediyormu?Redragon usas alabilirsin aşırı memnunum klavyeye istediğin gibi renk atayabiliyorsun mesela a tuşuna kırmızı b ye yeşil vb programı yok tuş kombinasyonu üzerinden yapılıyor 1.5 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok ve türkçe klavye i harfi falab baskılı değil ve büyük enter yakında uzun kullanım rehberi yapıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama tek sevmediğim özelliği blue switch olması redragon tr'de red switch ürün bulunmuyor
Aslında beni rahatsız etmiyor yatak odası yakındaysa evet ses gidebiliyor ama ne yakın ne uzaksa ses gitmez yakındaysa kapıyı kapar oynarsın ses gitmezBlue switch olması rahatsız ediyormu?
Benim hem yakında yatak odası var, hemde odamda annem oluyo ve klavyeyle arasındaki mesafe ya 10cm var ya yok, başı şişer herhaldeAslında beni rahatsız etmiyor yatak odası yakındaysa evet ses gidebiliyor ama ne yakın ne uzaksa ses gitmez yakındaysa kapıyı kapar oynarsın ses gitmez
Evet sıkıntı olur ses çıkıyor başı şişebilir.Benim hem yakında yatak odası var, hemde odamda annem oluyo ve klavyeyle arasındaki mesafe ya 10cm var ya yok, başı şişer herhalde
trendyoldan almıştım türkçe büyük enterla geliyor korkma yani qp bilişim satıcısından ama trendyoldan yani .Dmerhaba bu redragon baya hoşuma gitti nerden aldın acaba klavyeyi ??