T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
Yalnız bir konuda şu gerçek varIntel fanboyu öyle demiş muhtemelen, Intel'in fanboyları hala var mı? Harbiden şaşırdım şu an.
10700K ve üstü AMD yi tokatlıyor.
Yalnız bir konuda şu gerçek varIntel fanboyu öyle demiş muhtemelen, Intel'in fanboyları hala var mı? Harbiden şaşırdım şu an.
valla amd işlemci alıp pişman olanlar işlemcinin soğutucu ile beraber çıkmasından şikayetçi ben başka birşeyini görmedimamd işlemciler çabuk yıpranıyor diyorlar intel daha uzun süre idare ediyor diyolar tam buna inanmıştım ki bütün yayıncılar youtuberlar v.b. AMD alıyor madem çabuk bozuluyor neden herkes kullanıyor. şimdi amd çabuk yıpranıyor mu yoksa yıpranmıyor mu???
Uydurmadan başka bir şey değil.Şehir efsaneleri bile daha inandırıcıamd işlemciler çabuk yıpranıyor diyorlar intel daha uzun süre idare ediyor diyolar tam buna inanmıştım ki bütün yayıncılar youtuberlar v.b. AMD alıyor madem çabuk bozuluyor neden herkes kullanıyor. şimdi amd çabuk yıpranıyor mu yoksa yıpranmıyor mu???
Orası zaten öyle, ama sırf gaming'den başka bir şey yapan AMD alır, multitasking konusunda çok iyi.Yalnız bir konuda şu gerçek var
Yoo, render yapacak adam Nvidia ekran kartı alır işlemcilere fark atar.Orası zaten öyle, ama sırf gaming'den başka bir şey yapan AMD alır, multitasking konusunda çok iyi.
İkiside olur aslında, sadece bir doğru yolu yok o konuda.Yoo, render yapacak adam Nvidia ekran kartı alır işlemcilere fark atar.
Yani AMD bu tekli çekirdekte ve O.C. de İntel'i ne zaman tokatlarsa o zaman üst seviye gaming sistemlerde yer alırİkiside olur aslında, sadece bir doğru yolu yok o konuda.
Doğrudur, zaten Threadripper işlemcilerle üst seviyede öndeler, gaming hariç. Hayatımda XE işlemci alan birisini görmedim.Yani AMD bu tekli çekirdekte ve O.C. de İntel'i ne zaman tokatlarsa o zaman üst seviye gaming sistemlerde yer alır
O kadarda olsun yaniYalnız bir konuda şu gerçek var
10. nesilde uyandı amaO kadarda olsun yani1.5 yil gecmis. Daha yeni yeni zar zor yetisiyor. Ona görede skylake chip mimar ne varsa ortaya döküyor. Intel 2 seneden beri fena uyudu