Oyun Oynamak Artık Lüks

cobretti

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,173
Arkadaşlar korsana karşıydım artık destekliyorum.. 1 oyun bile indirmemiştim.Ama artık bir oyun 700 Lira VERİLMEZ.Paran yoksa oynama diyecekler için ise 3-5K konsol PS5 9K ileriye yonelik pc aldin 5-6K oyuna para mı kalıyor? Artık korsanı destekliyorum.Uyarı alacaksamda alayım

Arkadaşlar korsana karşıydım artık destekliyorum.. 1 oyun bile indirmemiştim.Ama artık bir oyun 700 Lira VERİLMEZ.Paran yoksa oynama diyecekler için ise 3-5K konsol PS5 9K ileriye yonelik PC aldin 5-6K oyuna para mı kalıyor? Artık korsanı destekliyorum.Uyarı alacaksamda alayım
ok.

Arkadaşlar korsana karşıydım artık destekliyorum.. 1 oyun bile indirmemiştim.Ama artık bir oyun 700 Lira VERİLMEZ.Paran yoksa oynama diyecekler için ise 3-5K konsol PS5 9K ileriye yonelik PC aldin 5-6K oyuna para mı kalıyor? Artık korsanı destekliyorum.Uyarı alacaksamda alayım
Maalesef fiyatlar çok arttı hele ki PS oyunların fiyatları uçtu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sırf mesaj kasmak için öyle yazıyorsunuz.

Sisteme o kadar para veren oyuna da bir zahmet versin.

Gerçekten lüks. Bu gidişle Torrent sektörü gelişecek gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,211
Üyeler
185,047
Son üye
Pawnn877
Geri