Oyun Oynamak Artık Lüks

cobretti

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,173
Arkadaşlar korsana karşıydım artık destekliyorum.. 1 oyun bile indirmemiştim.Ama artık bir oyun 700 Lira VERİLMEZ.Paran yoksa oynama diyecekler için ise 3-5K konsol PS5 9K ileriye yonelik pc aldin 5-6K oyuna para mı kalıyor? Artık korsanı destekliyorum.Uyarı alacaksamda alayım

Arkadaşlar korsana karşıydım artık destekliyorum.. 1 oyun bile indirmemiştim.Ama artık bir oyun 700 Lira VERİLMEZ.Paran yoksa oynama diyecekler için ise 3-5K konsol PS5 9K ileriye yonelik PC aldin 5-6K oyuna para mı kalıyor? Artık korsanı destekliyorum.Uyarı alacaksamda alayım
ok.

Arkadaşlar korsana karşıydım artık destekliyorum.. 1 oyun bile indirmemiştim.Ama artık bir oyun 700 Lira VERİLMEZ.Paran yoksa oynama diyecekler için ise 3-5K konsol PS5 9K ileriye yonelik PC aldin 5-6K oyuna para mı kalıyor? Artık korsanı destekliyorum.Uyarı alacaksamda alayım
Maalesef fiyatlar çok arttı hele ki PS oyunların fiyatları uçtu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sırf mesaj kasmak için öyle yazıyorsunuz.

Sisteme o kadar para veren oyuna da bir zahmet versin.

Gerçekten lüks. Bu gidişle Torrent sektörü gelişecek gibi duruyor.

Geri