Bilgisayar formatı

Reaksiyon skoru
14
Beyler bilgisayarıma format attırdım. Cs go da 100 fps veren şimdi 10 fps veriyor şaka gibi. Bilgisayarcı ya götürdüm o da anlamadı. Başına böyle bişey gelen var mı?

Driverları otomatik yüklemeye bırakmış olabilir, yada yüklememiş. Driverları güncel olarak tekrardan kurun. Bilgisayarcı ne yapmış bilemeyiz :), Birde parçaları kontrol edin.

Kısacası bigisayarın eski ayarlarını kontrol et 32 bitken 64 bite çıkmış olabilir

Beyler bilgisayarıma format attırdım. Cs go da 100 fps veren şimdi 10 fps veriyor şaka gibi. Bilgisayarcı ya götürdüm o da anlamadı. Başına böyle bişey gelen var mı?
hocam otomatik driver kuran program indirip kurmuşa bu programlar %90 yanlış driver kuruyor veya driver kurulmamıştır.

Driverları otomatik yüklemeye bırakmış olabilir, yada yüklememiş. Driverları güncel olarak tekrardan kurun. Bilgisayarcı ne yapmış bilemeyiz :), Birde parçaları kontrol edin.
Driveleri programdan yüklemiş. Windows uptade kısmında hata yazıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam otomatik driver kuran program indirip kurmuşa bu programlar %90 yanlış driver kuruyor veya driver kurulmamıştır.
Aynen slime driver den yüklemiş

Driveleri programdan yüklemiş. Windows uptade kısmında hata yazıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen slime driver den yüklemiş
Driverları silip sitelerinden güncel olarak kurun, sakat bir iş yapmış.

nvidia kullanıyorsan nvidia.com amd kullanıyorsan amd.com dan ekran kartı sürücülerini güncelle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,087
Üyeler
188,200
Son üye
tarihiaga
Geri