Driver kurdun mu?Beyler bilgisayarıma format attırdım. Cs go da 100 fps veren şimdi 10 fps veriyor şaka gibi. Bilgisayarcı ya götürdüm o da anlamadı. Başına böyle bişey gelen var mı?
hocam otomatik driver kuran program indirip kurmuşa bu programlar %90 yanlış driver kuruyor veya driver kurulmamıştır.Beyler bilgisayarıma format attırdım. Cs go da 100 fps veren şimdi 10 fps veriyor şaka gibi. Bilgisayarcı ya götürdüm o da anlamadı. Başına böyle bişey gelen var mı?
Driveleri programdan yüklemiş. Windows uptade kısmında hata yazıyorduDriverları otomatik yüklemeye bırakmış olabilir, yada yüklememiş. Driverları güncel olarak tekrardan kurun. Bilgisayarcı ne yapmış bilemeyiz , Birde parçaları kontrol edin.
Aynen slime driver den yüklemişhocam otomatik driver kuran program indirip kurmuşa bu programlar %90 yanlış driver kuruyor veya driver kurulmamıştır.
Driverları silip sitelerinden güncel olarak kurun, sakat bir iş yapmış.Driveleri programdan yüklemiş. Windows uptade kısmında hata yazıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen slime driver den yüklemiş
Driverler nereden siliniyor hocamDriverları silip sitelerinden güncel olarak kurun, sakat bir iş yapmış.
Denetim masası > Program kaldır > Programları bulup silin.Driverler nereden siliniyor hocam
anladım hocam Allah razı olsun deneyeceğimDenetim masası > Program kaldır > Programları bulup silin.
En sağlıklısı tekrar kurulum yapıp driverları elle tek tek yüklemek olur. Yoksa yine benzer sorunlar yaşayabilirsiniz.Driverler nereden siliniyor hocam