Driver kurdun mu?Beyler bilgisayarıma format attırdım. Cs go da 100 fps veren şimdi 10 fps veriyor şaka gibi. Bilgisayarcı ya götürdüm o da anlamadı. Başına böyle bişey gelen var mı?
hocam otomatik driver kuran program indirip kurmuşa bu programlar %90 yanlış driver kuruyor veya driver kurulmamıştır.Beyler bilgisayarıma format attırdım. Cs go da 100 fps veren şimdi 10 fps veriyor şaka gibi. Bilgisayarcı ya götürdüm o da anlamadı. Başına böyle bişey gelen var mı?
Driveleri programdan yüklemiş. Windows uptade kısmında hata yazıyorduDriverları otomatik yüklemeye bırakmış olabilir, yada yüklememiş. Driverları güncel olarak tekrardan kurun. Bilgisayarcı ne yapmış bilemeyiz, Birde parçaları kontrol edin.
Aynen slime driver den yüklemişhocam otomatik driver kuran program indirip kurmuşa bu programlar %90 yanlış driver kuruyor veya driver kurulmamıştır.
Driverları silip sitelerinden güncel olarak kurun, sakat bir iş yapmış.Driveleri programdan yüklemiş. Windows uptade kısmında hata yazıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen slime driver den yüklemiş
Driverler nereden siliniyor hocamDriverları silip sitelerinden güncel olarak kurun, sakat bir iş yapmış.
Denetim masası > Program kaldır > Programları bulup silin.Driverler nereden siliniyor hocam
anladım hocam Allah razı olsun deneyeceğimDenetim masası > Program kaldır > Programları bulup silin.
En sağlıklısı tekrar kurulum yapıp driverları elle tek tek yüklemek olur. Yoksa yine benzer sorunlar yaşayabilirsiniz.Driverler nereden siliniyor hocam