PUBG Türk yapımı olmadığı için normal o yazılar. Çok endişe ediyorsan sağ tıklayıp o girdiyi silebilirsin ben sorun olacağını sanmam o Çince şeylerden ama dikkat et derim.Hiç crack tarzı şeyler yüklemedim. PUBG lite yüklemiştim ancak PC'yi formatlamıştım. Fotodaki gibi çince bir şey var neden? Bu bana bir şey yapabilir mi?
tencent ten falan oluyo işte o çince yazılar bendede olmuştu görev yöneticisinde çince bişeyler çalışıyodu iyice araştırdım dosyaları buldum bi baktım tencent pubg mobilepubglite tencentten indirdim ama indirdiğim zaman format attıydım
gameloop şu an yüklü mü ondan olabiliryaptım yapmadığım şey kalmadı
Aga beni biliyon zaten ne crack indirdim ne şey. Kaç tane şeylede tarama yaptımPUBG Türk yapımı olmadığı için normal o yazılar. Çok endişe ediyorsan sağ tıklayıp o girdiyi silebilirsin ben sorun olacağını sanmam o Çince şeylerden ama dikkat et derim.
Bi anlamıda çıkmıyorki?knkm o yazıları çeviri ile ingilizceye çevirmeye çalışsana
virüs olabilir belki dosyaları google da arat belki bişiler çıkarAga beni biliyon zaten ne crack indirdim ne şey. Kaç tane şeylede tarama yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bi anlamıda çıkmıyorki?
Bende hiç gameloop kullanmadımki. Sadece tencent games'in yaptığı Pubg Lite'ı oynadımgameloop şu an yüklü mü ondan olabilir
Nasıl aratacam? Dosya olarak alamıyomvirüs olabilir belki dosyaları google da arat belki bişiler çıkar
yok sadece adını arat belki bişiler çıkarBende hiç gameloop kullanmadımki. Sadece tencent games'in yaptığı PUBG Lite'ı oynadım
Nasıl aratacam? Dosya olarak alamıyom
ademocut.com
tencent çin firması değil mi? yada koreBende hiç gameloop kullanmadımki. Sadece tencent games'in yaptığı PUBG Lite'ı oynadım
Nasıl aratacam? Dosya olarak alamıyom
virüs olabilir ozaman sistem dosyası olsa elbet bişiler çıkardı ozaman büyük ihtimal virüsAga bir şey çıkmadı adam akıllı
Agacım hiç gameloop yüklemedim ve o linkteki klasörler appdatada yokGameloop tarzı emülatörlerde virüs tehlikesi var o nedenle uzak durun bu tip emülatörlerden.
Daha önce Tencent virüsü diye bir şey duymuştum.
Ancak bu Tencent virüsü PUBG ile alakalı değil ama Çin yapımı bir virüs.
![]()
{ Çözüldü } tencent virüsü nasıl silinir? | Sistem ve Ağ Uzmanlığı | Adem OCUT
Teknoloji,Mobil,Bilgisayar ile ilgili Bilgilere sahip olabileceğiniz Destek Alabileceğiniz Tek Adres.ademocut.com
O zaman neden hiçbir AV bulamadı?virüs olabilir ozaman sistem dosyası olsa elbet bişiler çıkardı ozaman büyük ihtimal virüs