f5 attıkça disk doluyor

o ssd nin sağlığı neden hızlı düşmüş %kaçı dolu diskin
yüzde 98 sağlam kötü mü yani? illa yüzde 100 mü olması lazım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o ssd nin sağlığı neden hızlı düşmüş %kaçı dolu diskin
nerdeyse hepsi dolu ama ben doldurmadım. geçen gün 20 gb boş yer vardı bugün baktım 200 mb.

Malwarebytes ile Güvenli modd atarama yaparmısın
hiç yer yok indiremiyorum. belirttiğim sorun yüzünden diskin tamamı doldu.

yüzde 98 sağlam kötü mü yani? illa yüzde 100 mü olması lazım?

nerdeyse hepsi dolu ama ben doldurmadım. geçen gün 20 gb boş yer vardı bugün baktım 200 mb.

hiç yer yok indiremiyorum. belirttiğim sorun yüzünden diskin tamamı doldu.
Hangi dosyanın boyutu artıyor bakarmısın yada bir indirme falan mı yapıyor pc windows update falan

bir indirme vs. gördüğüm kadarıyla yok. eğer gözümden kaçtıysa nasıl anlayacağım?
çalışan uygulamalarda steam epic falan varmı windows update yaz arama yerine indirme yapıyormu bak

yanlışlıkla video kaydı açmadın dimi bi ara bende yanlışlıkla açmıştım c disk i full dolmuştu

Sistem Geri Yükleme'yi kapatın. Bilgisayarım>Sağ tık>Özellikler>Sistem koruması>Yapılandır deyin, orada sil tuşu var, ona tıklayın ve sistem geri yüklemeyi kapatın.

Son düzenleme:
baksana hangi uygulamanın boyutu artıyor
orda mısınız?

Sistem Geri Yükleme'yi kapatın. Bilgisayarım>Sağ tık>Özellikler>Sistem Geri Yükleme>Sistem koruması>Yapılandır deyin, orada sil tuşu var, ona tıklayın ve sistem geri yüklemeyi kapatın.
özelliklerden sonra sistem geri yükleme diye bir şey yok ama. ismi farklı olabilir mi?

orda mısınız?

özelliklerden sonra sistem geri yükleme diye bir şey yok ama. ismi farklı olabilir mi?
Sistem koruması, Sistem Geeri Yükleme'den sonra yazmışım ama ismi Sistem koruması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,537
Üyeler
190,056
Son üye
gargamel3335
Geri