odama internet gelmiyor bu yüzden bir tane tp link menzil geliştirici kullanıyorum ama o kadar kötü ki deliricem tek bir modem alıp her yere ulaşmasını sağlamak istiyorum hangi modemi alabilirim (şuanki modem superonlineın kendi modemi)
modem alırken anten gücüne bak Asus RT-AC87U bu model iyiye benziyo ama pahalıodama internet gelmiyor bu yüzden bir tane tp link menzil geliştirici kullanıyorum ama o kadar kötü ki deliricem tek bir modem alıp her yere ulaşmasını sağlamak istiyorum hangi modemi alabilirim (şuanki modem superonlineın kendi modemi)
yada wds özelliği oan bi modem al kablosuz köprüleme yaparsınodama internet gelmiyor bu yüzden bir tane tp link menzil geliştirici kullanıyorum ama o kadar kötü ki deliricem tek bir modem alıp her yere ulaşmasını sağlamak istiyorum hangi modemi alabilirim (şuanki modem superonlineın kendi modemi)
maşallah iyi paramodem alırken anten gücüne bak Asus RT-AC87U bu model iyiye benziyo ama pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yada wds özelliği oan bi modem al kablosuz köprüleme yaparsın
Her şey bütçene göre bu hayatta. 298 TL'ye Keenetic'in Omni DSL, 469 TL'ye ise Extra DSL modemini tercih edebilirsin. Birde menzil genişleticiye illa ki gerek kalıyor ama onu kullandığında bu modem o menzil genişleticiye iyi bir hız sağlayacağı için, kablosuz bağlantı hızında iyi derecede bir artış görebilirsin.odama internet gelmiyor bu yüzden bir tane tp link menzil geliştirici kullanıyorum ama o kadar kötü ki deliricem tek bir modem alıp her yere ulaşmasını sağlamak istiyorum hangi modemi alabilirim (şuanki modem superonlineın kendi modemi)
fiyat farkı çok değil hangisi daha geniş bir alan sağlayabilecek ise onu almayı tercih ederimHer şey bütçene göre bu hayatta. 298 TL'ye Keenetic'in Omni DSL, 469 TL'ye ise Extra DSL modemini tercih edebilirsin. Birde menzil genişleticiye illa ki gerek kalıyor ama onu kullandığında bu modem o menzil genişleticiye iyi bir hız sağlayacağı için, kablosuz bağlantı hızında iyi derecede bir artış görebilirsin.
Extra DSL tercih edebilirsiniz. Ayrıca internet kurulumu da gerçekten çok basit.fiyat farkı çok değil hangisi daha geniş bir alan sağlayabilecek ise onu almayı tercih ederim
En güzelinden diyorsan buodama internet gelmiyor bu yüzden bir tane tp link menzil geliştirici kullanıyorum ama o kadar kötü ki deliricem tek bir modem alıp her yere ulaşmasını sağlamak istiyorum hangi modemi alabilirim (şuanki modem superonlineın kendi modemi)
menzil geliştirici tam olabilecek en iyi yerde ondan yana sorun yok interneti alıyor ve veriyor ama düşük, odam koridorun solundaki bir oda ama benden arkadaki duvarların een içinde olan ebeveyn banyosunda internet çekiyor ama benim odamda yok yani çekmiyor hayır 70mbps olan internet bana gelene kadar 10 oluyor çıldırmamak elde değileğer evde Wi-Fi sinyali ulaşmayan yerler varsa birkaç nedeni olabilir. Sorun modem veya diğer ağ cihazlarında değildir genelde. kalın duvar, parazit yapan diğer elektronik cihazlar, ahşap kaplamalar (kapı vb), bol uzun koridorlar hepsi sorun yaratır. Ayrıca menzil genişleticiyi doğru yere kurmakta önemli. Modemden iyi sinyal alamadığı bir yere kurduysan çözüm olmaz. Modemden iyi sinyal almalı ve o sinyali diğer tarafa aktarmalı. Ürün değiştirmeden önce bunlara bir bak, sonra ürün satın al. Hemen ürün satmaya çalışanlara kanma. Mesela modemin yakınında başka elektronik cihazlar var mı kontrol et. bu parazite neden olur. gerekirse modemin yerini değiştir. menzil artırıcıda dediğimi kontrol et. eğer katlı evse, modem aşağıda senin oda yukarıdaysa menzil artırıcı işe yaramaz. katlı evlerde powerline adaptörler kesin çözüm olur. Duvar, koridor gibi evde yapısal problemler varsa modem yine çözüm olmaz. Anten falan diyeni hiç dinleme sağlığa zarar.
Odanızda sinyal engelleyici bir durum var demektir. Ahşap kaplama, dolap çok mu mesela? Ahşap ciddi sinyal engelliyor, başıma geldi biliyorum.menzil geliştirici tam olabilecek en iyi yerde ondan yana sorun yok interneti alıyor ve veriyor ama düşük, odam koridorun solundaki bir oda ama benden arkadaki duvarların een içinde olan ebeveyn banyosunda internet çekiyor ama benim odamda yok yani çekmiyor hayır 70mbps olan internet bana gelene kadar 10 oluyor çıldırmamak elde değil
hiçbir şey fazla öyle anormal değil dolap odanın en arkasındaOdanızda sinyal engelleyici bir durum var demektir. Ahşap kaplama, dolap çok mu mesela? Ahşap ciddi sinyal engelliyor, başıma geldi biliyorum.