Eşcinselliğe bakış açınız?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Böyle konular açmayın, açık açık tartışma sebebi. Kim nasıl yaşıyorsa yaşasın.
Neden açmayayım anlamadım? Üstünde “seviyeli” bir şekilde tartışabileceğimiz mis gibi bir konu. İnsanların bakış açısını da öğrenmiş oluyorum. Kim bilir belki de yanlış düşünen birini doğru yola sokarız?

taksim cenk veya özel code adi buse alici verici oda serbest geziyor. söylenen kimse yok.
zarar yoksa ne yaparlarsa yapsinlar.
almanin bi lafi birak.
öldürme ama birak öyle kalsin

Bence insanların gözüne gözüne sokmadan isteyen istediğini yaşasın, her zaman saygım var. Sizin eşcinselliğe bakış açınız nedir?
Benden ırak olsun gözüm görmesin tabii ki yapmalarini istemem ama yapiyorlarsada ne yapayım

Bence insanların gözüne gözüne sokmadan isteyen istediğini yaşasın, her zaman saygım var. Sizin eşcinselliğe bakış açınız nedir?
İnsanın cinsel yönelimi, bu kadar basit.
Yobazlaştırmaya ya da ötekileştirmeye gerek yok.
Kuran'da da haram diye geçmiyor, insanın kendi tercihi değil.
Yoksa kim eşcinsel olup toplum baskısı altında kalmak istesin?
Haram kılınan eşcinsel ilişki, aşırılık, zina vs. ; herkes kendi hayatını yaşamakta özgürdür.

Bana bulaşmasınlar yeter.
Demek istediğim şey şu; Sevdiğim kızın (bundan 1.5 yıl önce) eşcinsel olduğunu öğrenmiştim.... Öyle işte, üzücü, ama yapacak bir şey yok.
Benim manitte biseksüeldi ya. Amaaan bana ne. İsteyen istediğini yaşadın.

gay ın bir değişiği yani?

Bana bulaşmasınlar yeter.
Demek istediğim şey şu; Sevdiğim kızın (bundan 1.5 yıl önce) eşcinsel olduğunu öğrenmiştim.... Öyle işte, üzücü, ama yapacak bir şey yok.
aga beee resmen cappuccinodan sogudum simdi. resmen biraktim kösede.
vay anasini.

Tabi ki saygı duyuyorum fakat ön yargısı olanlarıda anlayabiliyorum. Eşcinselliği ***** Kerimcan Durmaz'dan gördü tüm Türkiye. Tüm eşcinselleri kadın gibi giyinen, makyaj yapan, garip hareketli kişiler sanıyor. Fakat öyle değil.
Nasıl peki ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,975
Üyeler
191,195
Son üye
Apollon00