450 Watt PSU RTX 2060 Beslermi ?

Merhaba Soru başlıklatki gibi önerilen watt değeri 160 watt +65 watt da işlemci var ama overclock yaptım 100 desek 260 watt olur PSU 80+bronze 12v üzerinden 360 watt veriyor yeterli olurmu değiştirmem gerekirmi ben yetecektir diye düşünüyorum bilgisi olan varmıdır?
Aynen güzel kardeşim zaten koskoca sistemde işlemci ile ekran kartı var zaten değil mi mükemmel kafa yapın var
Sistem de anakart, Ram ve fanlar da var bunları da ekle

hocam büyük ihtimal calışır ama en ufak boostda kapatır kendin pchocası youtube kanalında böyle bir deney vardı izle istersen
Katılıyorum ama bilgi alıyım dedim.
Ben deneyeceğim ama olmazsa artık değişiriz.

Aynen güzel kardeşim zaten koskoca sistemde işlemci ile ekran kartı var zaten değil mi mükemmel kafa yapın var
Sistem de anakart, Ram ve fanlar da var bunları da ekle
Benim kafa yapıma ulaşman için daha çok ekmek yemen lazım arkadaşım doğru konuş hesapladım diyorum boş konuşma.

Madem 450W ın yeteceginden adın kadar eminsin neden konu açıp boş yapıyorsun?
Ben adım kadar eminim demedim güzel kardeşim
Sadece hesaplama araçları kullandığım vakit yetiyor şuan işlemcinin çektiği gücüde ölçüyorum matematiksel olarak yettiğini beyan ediyorum.

Ben adım kadar eminim demedim güzel kardeşim
Sadece hesaplama araçları kullandığım vakit yetiyor şuan işlemcinin çektiği gücüde ölçüyorum matematiksel olarak yettiğini beyan ediyorum.
O zaman boş yere konu açmışsın, garip

PSU'Nun vermesi gereken watt o.
Ayrıca PSU ları %90 yükte çalıştırmak sorun yaratır.
Tamam en iyisi alıp denemek boşa masraf yapmak istemiyorum seneye yurt dışına çıkıcağımdan dolayı, her kuruş bile önemli dolar uçuyor.

Tamam en iyisi alıp denemek boşa masraf yapmak istemiyorum seneye yurt dışına çıkıcağımdan dolayı, her kuruş bile önemli dolar uçuyor.
EN iyisinimi al dedik?
450W PSU nun modelini atarmısın?

Geri